Дайте идея за почистване на джанти за Голф3Gti

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
HBK
Автомобил:
Двигател:

Дайте идея за почистване на джанти за Голф3Gti

Мнениеот HBK » Нед 10 апр 2005 12:34

Колата е Голф3Gti със заводските си джанти.Та по самите краища и в местата около капачето са страшно да не кажа мръсни ами нещо като ражда .. такъв цвят имат .. :( на авто-мивката колкото и да ги търкат се си е тая..специално няколко пъти ходя на OMV със струята да ги по4иствам ама не става и не става ... та имали някъкви препарати с които се лъскат специално джантите и ако има колко парички струват ... срам ме е да я карам .. :(

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Sachko » Нед 10 апр 2005 14:01

Ами ще отидеш на авто мивката , 6е им кажеш да ти ги напраскат с обезмаслител,из4акваш да се накиснат хубаво и таркаш...ако не стане можеш да опиташ с 2000 шкурка и паста после (по добре да не го прави6 сам , а 4овек които е запознат ),но това е ако нараняванията са по лака и не са засегнали базата...а ако тя е засегната ги закараи да ти ги боидишат...

Бях 4увал 4е в София не знам каде то4но ги правели по 18лв на жанта (песакоструика и сиф металик после )

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: !

Мнениеот Kozunak » Нед 10 апр 2005 18:44

Sachko написа:Ами ще отидеш на авто мивката , 6е им кажеш да ти ги напраскат с обезмаслител,из4акваш да се накиснат хубаво и таркаш...ако не стане можеш да опиташ с 2000 шкурка и паста после (по добре да не го прави6 сам , а 4овек които е запознат ),но това е ако нараняванията са по лака и не са засегнали базата...а ако тя е засегната ги закараи да ти ги боидишат...

Бях 4увал 4е в София не знам каде то4но ги правели по 18лв на жанта (песакоструика и сиф металик после )

колега моля те разучи и прати едно съобщение.

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Нед 10 апр 2005 21:15

в ДРУМНИК предлагаха такава услуга преди 2-3 години, сега не знам - требва да се провери

100IAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 100IAN » Чет 14 апр 2005 12:58

Има някакъв майстор в банкя. имах подобен проблем и бях оставил колата на майстор да ми правят двигателя. Връщам се от море и гледам джантите като нови и не вярвам. Майстора ми каза, че ги носил в банкя и там ги оправили.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 14 апр 2005 18:21

при мен фвърчат от дисковете някакви мнноооого малки стружки или нещо такова и се лепят ужасно здраво за джантите!особенно на предните че там нали най голямо е натоварването при спиране.та мисълта ми е такъв ли е и твоя проблем или твойте са зацапани просто?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”