Дайте идея за почистване на джанти за Голф3Gti
- HBK
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте идея за почистване на джанти за Голф3Gti
Колата е Голф3Gti със заводските си джанти.Та по самите краища и в местата около капачето са страшно да не кажа мръсни ами нещо като ражда .. такъв цвят имат ..
на авто-мивката колкото и да ги търкат се си е тая..специално няколко пъти ходя на OMV със струята да ги по4иствам ама не става и не става ... та имали някъкви препарати с които се лъскат специално джантите и ако има колко парички струват ... срам ме е да я карам .. 
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Ами ще отидеш на авто мивката , 6е им кажеш да ти ги напраскат с обезмаслител,из4акваш да се накиснат хубаво и таркаш...ако не стане можеш да опиташ с 2000 шкурка и паста после (по добре да не го прави6 сам , а 4овек които е запознат ),но това е ако нараняванията са по лака и не са засегнали базата...а ако тя е засегната ги закараи да ти ги боидишат...
Бях 4увал 4е в София не знам каде то4но ги правели по 18лв на жанта (песакоструика и сиф металик после )
Бях 4увал 4е в София не знам каде то4но ги правели по 18лв на жанта (песакоструика и сиф металик после )
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !
Sachko написа:Ами ще отидеш на авто мивката , 6е им кажеш да ти ги напраскат с обезмаслител,из4акваш да се накиснат хубаво и таркаш...ако не стане можеш да опиташ с 2000 шкурка и паста после (по добре да не го прави6 сам , а 4овек които е запознат ),но това е ако нараняванията са по лака и не са засегнали базата...а ако тя е засегната ги закараи да ти ги боидишат...
колега моля те разучи и прати едно съобщение.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”