georgipass написа:zfa159 написа:.... ама идея си нямам защо като си сменил тампона ще започне да се чува а преди това не.
И аз нямам идея
Ама не ме плашете с лагери или разни такива, просто няма как от една смяна на тампон да се скапятНяма логика
vladtod написа:georgipass написа:zfa159 написа:.... ама идея си нямам защо като си сменил тампона ще започне да се чува а преди това не.
И аз нямам идея
Ама не ме плашете с лагери или разни такива, просто няма как от една смяна на тампон да се скапятНяма логика
Ми то има лесно,сложи стария и виж дали ще се чува пак.
П.П. един авер смени тампони на рено 5,и мотора сякъш влезе в купето,едни вибрации,едно чудо, пишмян стана
teodor6769 написа:Този тампон както и другия заден се сменят малко гадничко, сигурен ли си че е сложен както трябва и всичко е затегнато добре след смяната. Да не ти лежат сега нещо под напрежение скоростите и от това да е шума.
teodor6769 написа:Преди седмица ги сменях и трите тампона, този на скоростите имаше нещо като зъбче на металната планка отгоре затова питах. А по принцип няма какво да му уляга според мен.
teodor6769 написа:Абе и аз неразбрах за какво е ама внимавах да сложа новия тампон по същия начин както свалих стария/става въпрос зъбчето да е от същата страна за да не би нещо да опира в планката отгоре/
Потребители, разглеждащи този форум: diwaka и 54 госта