Направо са ужасно надраскани и са все някакви малки и къси драскотинки ама като карам вечер/нощем страшно много дразнят и дори от стоповете на колата пред мен не виждам както трябва пътя а камоли ако срещу мен има кола.
Дали се оправят някак тези драскотини или направо да си мисля за ново предно стъкло понеже така ще се претрепя някъде?
Благодаря!
Много надраскано предно и задно стъкло :(
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
gr_kanev написа:zfa159 написа:Ако някой е сменял нека сподели цена (пасат В3 комби 90-та) иначе ще се обадя утре в Кобра да ги запитам за цената с монтажа и т.н.
Благодаря!
Потърси из форума - имаше доста споделяно. Нещо за 100-ина лв. ми се върти. Но най-добре питай в Кобра - все пак те ще ти сменят стъклото.
Направи си каско , ако нямаш и опа някой изтървал бутилка в/у стъклото. Колкото и да е стара колата 1 год ще си свиркаш и янма д ати пука з дребни идиотщини. А пък джама ще си го платят.
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз че имам каско имам ама нямам време да се разправям да вися на прословутото гише в кат (то даже не е гише ами по-скоро бутка насред поляната) и да чакам за оглед и за писане на протокол и би ми излезнало по-здравословно да ида да си го сменя.
Преди малко се мотах с колата и за около час път при насрещно движение си избодох очите просто - всяка макар и дребна светлина било от фарове,габарити или просто улична лампа се пръска по цялото стъкло и блести жестоко.Ще се сменя на заплата и така.
Благодаря!
Преди малко се мотах с колата и за около час път при насрещно движение си избодох очите просто - всяка макар и дребна светлина било от фарове,габарити или просто улична лампа се пръска по цялото стъкло и блести жестоко.Ще се сменя на заплата и така.
Благодаря!
zfa159 написа:Аз че имам каско имам ама нямам време да се разправям да вися на прословутото гише в кат (то даже не е гише ами по-скоро бутка насред поляната) и да чакам за оглед и за писане на протокол и би ми излезнало по-здравословно да ида да си го сменя.
Благодаря!
Аз до сега съм сменил 2 предни и едно задно стъкло и нито веднъж не съм ходил в кат за протокол.Така съм я намерил пред блока,явно някои ти има зъб.

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
А не,аз така я взех с надраскано стъкло.По принцип по новата система на КАТ ако ти счупят нещо по колата и няма свободен патрул,който да дойде да състави протокол записват произшествието под някакъв си там номер и дата и след няколко дни трябва да идеш на една бутка там встрани от КАТ (винаги има опашка) за да опишат случая,да съставят протокол и да опишат щетите и след това си я караш на оглед при застрахователя.
Мен ме интересува ако си сменя стъклото предполагам трябва да ида да маркират и новото,което съм сложил и ми е интересно дали някой някъде няма да ме попита аз всъщност за какво си сменям прозореца и какво се е случило със стария?Не мисля че има смисъл да си го счупя сам и да седя без кола няколко дни докато минат всички разправии със застраховки и т.н.
Мен ме интересува ако си сменя стъклото предполагам трябва да ида да маркират и новото,което съм сложил и ми е интересно дали някой някъде няма да ме попита аз всъщност за какво си сменям прозореца и какво се е случило със стария?Не мисля че има смисъл да си го счупя сам и да седя без кола няколко дни докато минат всички разправии със застраховки и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
zfa159 написа:Аз че имам каско имам ама нямам време да се разправям да вися на прословутото гише в кат (то даже не е гише ами по-скоро бутка насред поляната) и да чакам за оглед и за писане на протокол и би ми излезнало по-здравословно да ида да си го сменя.
Благодаря!
Няма нужда да ходиш в КАТ . Спираш я пред блока и вечерта и мяташ бутилката . На сутринта викаш КАТ и докато дойдат си пиеш кафето и чакаш . С спукано стъкло е забранено да караш, така, че са длъжни да дойдат и да ти направят протокол .