Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н.
dobrinb написа:Заглавието би трябвало да е какво според вас е нарушаване на т. 8, защото излиза, че дори да кажеш на някой как/от къде да си свали нелицензиран софтуер, то това не противоречи на това правило, което гласи:Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н.
Ludia написа:dobrinb написа:Заглавието би трябвало да е какво според вас е нарушаване на т. 8, защото излиза, че дори да кажеш на някой как/от къде да си свали нелицензиран софтуер, то това не противоречи на това правило, което гласи:Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н.
нали Васстоп спомена че трябва да се преправи малко това правило....
dobrinb написа:Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н.
musura написа:
Издребняваш и изпадаш в глуха адвокатска отбрана, само че забравяш, че тук не сме съдебна зала и на мен не ми е проблем, дори и да заключиш 100% от темите. Просто спред мен, прекалено лично си пориел задачата ...
musura написа:ама ми останаха 1-2 мнения в старата
А и заглавието не отговаря на правилата - не е свързано с темата
wili98 написа:скив ся ква е хавата..
ако искаме тотално да се защитим и да нямаме повод за евентуални проблеми.. требе да нема линк у форума...
аренабг.ком написа:Иде края на тормоза !!!
Европейски Парламент:
Правната Комисия срещу криминализирането на ИС, ако не са с търговска цел.
Правната комисия реши да изключи от директивата всички нарушения на интелектуалната собственост от частни лица за лична употреба. Стигна се дори по-нататък: нарушението трябва да е умишлено и с цел търговска печалба.
BSA изрази мнение, че това означава декриминализиране на незаконния обмен на файлове и копиране на софтуер: “Това значи OK за нелегалния download на музика и филми от интернет”.
musura написа:аренабг.ком написа:Иде края на тормоза !!!
Европейски Парламент:
Правната Комисия срещу криминализирането на ИС, ако не са с търговска цел.
Правната комисия реши да изключи от директивата всички нарушения на интелектуалната собственост от частни лица за лична употреба. Стигна се дори по-нататък: нарушението трябва да е умишлено и с цел търговска печалба.
BSA изрази мнение, че това означава декриминализиране на незаконния обмен на файлове и копиране на софтуер: “Това значи OK за нелегалния download на музика и филми от интернет”.
Пълен текст на решението, на бълг. език, първо четене
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 36 госта