Как да подготвя колата за 45-дневен застой
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
titi28 написа:вие сте номер едно в този форум но много засилвате колегите понякога за 45 дена каквото и да оставиш на едно място не му трябва никаква подготовка мойта колица се е случвало по цял месец да не я карам после само се качвам паля и газ!
45 дни е повече от месец

а сега сериозно, ако вобще може да се отговори серизно на такъв въпрос..... нищо не прави, няма да се разтопи, нито разглоби, нито ръждяса, нито запече нито каквото и да било.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Потърси си някое ръководство за консервиране на Москвич.Там е написано всичко: от наливането на масло в цилиндрите до източването на резервоара и намазването на боята с парафин
.Не се шегувам,ако на някой наистина му е интересно да прочете.Сигурен съм,че една кола може да се запази с десетилетия ако се съхранява по описанието във въпросното ръководство.

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Мойта любов вече 3ти месец седи в гараж и чака да ми датат книжката ноември месец и тогава ще излезе на свобода. Та 11 месеца ще си седи общо и нищо не съм и подготвял, само един парцал съм и сложил на тавана и задното стъкло (нестигна да я завия цялата). Така че заебавай я така както си е нищо няма да и стане, само ще прашаса! 

- STAMENOV
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:nigga написа:не е ли по лесно просто да я заредя с бензин?или той ше се "скапе" след месец и половина?
Бензинът има гадния навик да за изпарява.. и вместо да дава пари на вятъра и да пълни резервоара е по-добре да си напълни една тубичка.
Е нее ли същото,дали щее в резервоара и в тубата???
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
titi28 написа:вие сте номер едно в този форум но много засилвате колегите понякога за 45 дена каквото и да оставиш на едно място не му трябва никаква подготовка мойта колица се е случвало по цял месец да не я карам после само се качвам паля и газ!
Не си прав колега, аз мисля че трябва да и постели едно родопско одеало, да я завие с едно пухено юрганче и най важното ,да накараш някой да я следи да не стои с отвити кара!! Ше земе да настине яяяяяяяяяя!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”