Вибрации като от крива джанта ама не съвсем...
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вибрации като от крива джанта ама не съвсем...
Колеги получиха се някакви странни вибрации. Или ми тресе волана като от крива джанта или се тресе цялото купе и винаги или или не се проявяват и двете едновременно. Двата предни лагера са за смяна и рейката. Може ли от тях да се получават вибрациите?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Може да е от рейката - при мен на фиат-а го имаше това приятно усещане и беше по същия начин - или във волана или самото купе.Проявява се двустранно защото не във всякакви условия успява да разтресе и здравата страна.Т.е. представи си че имаш проблем от дясно да кажем.Тогава от дясно тресенето за да стигне до волана трябва да разтресе и лявото колело което не винаги е възможно и затова в такъв случай се разтриса самото купе от хлопането на колелото и на самата рейка.
При мен се оказа вътрешен накрайник на рейката и го смених и колата спи.
При мен се оказа вътрешен накрайник на рейката и го смених и колата спи.
Re: Вибрации като от крива джанта ама не съвсем...
svetlin написа:Колеги получиха се някакви странни вибрации. Или ми тресе волана като от крива джанта или се тресе цялото купе и винаги или или не се проявяват и двете едновременно. Двата предни лагера са за смяна и рейката. Може ли от тях да се получават вибрациите?
Погледни за всеки случай и задните гуми и джанти!
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Вибрации като от крива джанта ама не съвсем...
DOHC написа:Погледни за всеки случай и задните гуми и джанти!
На едната задна гума има балон

Последна промяна от svetlin на Пон 26 мар 2007 14:36, променено общо 1 път.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Външно каре трака, хайде сега и двамата си погледнете вътрешно дясно каре, да не кажа направо сменяй-те цена от 40 до 80 лв. аз сам сложил от 55. На скоро смених рейка.... при нея се осеща на павета най вече или по дупките, или с вдигане на крик и клатене на гумата....... елеменатрно е да се разбере каде е луфта при една рейка или накрайник. ако при ускорение бие, тресе, друса, клати предницата е вътрешно каре...
Съвет от мен сменяйте по бързо зашото после отивате на диференциал...
Съвет от мен сменяйте по бързо зашото после отивате на диференциал...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”