Голф 2 за 9000лв

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Росен79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Росен79 » Нед 11 мар 2007 15:15

didkoltd написа:Вчера ходих с един приятел за кола и видях голфа ,доста го обикалях и гледах и честно казано нямаше никъде забележка ,всичко си изглеждаше перфектно ,няма драскотинка ,няма дефект,не съм влизал вътре и не съм ги карал да отварят капака,че щях да загубя моите хора по пазара ама по моя НЕЕКСТПЕРТНА преценка колата наистина си беше уникат.Сега се сещам ,че купихме Поло 99-та на 72 хил малко по-надолу от Голфа и сигурно собственика беше същия!Ако е така той ги вкарва от Италия и каза че имал над 30 коли и всичките като ги гледах са на малко километри ,имаше Голф 3 93-та на 61 хил в него влизах и наистина колата беше пазена като уникат ,миришеше си на ново вътре,на стъклото пишеше че колаат е карана от един собственик 34-ти набор :lol: :lol: Дано да няма проблем утре като сменим маслата и всичко да е ок.Между другото всичките му коли на този същия имат и сервизни книжки ,може пък и човека да е маниак и да иска по този начин да продава повече коли и хората да са доволни ,знам ли .....?

Как ще ми докажат, че собственика е бил един и 34 набор? ЕГН-то му ли пише и къде? Някакви си сервизни книжки... какви са тия илюзии - хората супер защитени пари фалшифицират, че една омазана книжка няма да ти направят. Стига с такива "доказателства" за произход.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 11 мар 2007 18:27

Преди 2 часа бях на Горубляне и го гледах това голфче, найстина е перфектно, които не вярва да ходи да го гледа, интериора е перфект всичко е като ново, единствено ауспуха има някакви следи, че не е първа младост, друго, което дразни са смотаните джанти.

Тоя човек има едно Ауди 80 и още някаква такава кола на малко километри.

Обаче факта, че всичките му коли са на малко километри не ми се нрави има някъде уловка :?

И забелязвам на Горубляне, че на доста коли е написано "само за ЦЕНИТЕЛИ", явно това е няква нова тенденциия.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Нед 11 мар 2007 18:48

Абе да ви кажа, голяма тема стана за таз кола, гледам в мобилето днес, един КР в пловдив, на вид също много добър, джантите му джанти, кони си има, и 6,5 к му иска момчето начална цена! Това ми се струва доста по реалистично...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 11 мар 2007 19:57

За всеки влак си има пътници и добре че има такива хора които да докарват такива коли, защото според мен всеки от нас се пита дали има двойка която е стояла в някой гараж и с нея се е ходело на пазар само в събота. Е това е отговора че наистина има такива коли и те си имат цена. Доколкото си спомням тази двойка когато е произведена, цената и е била около 27 000 германски марки. Сигурен съм че няма човек който да не е иска.

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Лудост

Мнениеот maniak » Пон 26 мар 2007 20:47

Хора тази кола няма климатик, ABS, AIRBAG при удар с по-нова концепция кола става на хармоника и премазва всичко вътре, концепцията и е от 84-та година. Имал съм Голф 2, дори и сега дизайна му ме радва, найстина корава машина но все пак и на 100км да беше всички материали по тази кола вече са на 16 години, освен износване има и фактор старост на материала!
Да не говорим че е по-добре една кола да са кара отколкото да седи на място 16 години. Сметнах и излиза че колата е карана 0.58км на ден!

Потребителски аватар
Letajanta
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Letajanta » Пон 26 мар 2007 21:03

И забелязвам на Горубляне, че на доста коли е написано "само за ЦЕНИТЕЛИ", явно това е няква нова тенденциия. Това не за ретро автомобили та да са за ценители То (ценителите ) са много но (балъци) все още се намират :oops:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 26 мар 2007 23:09

.,,,,,,,,,

По молба на автора отключвам темата да си почешете езиците още малко.

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Вто 27 мар 2007 0:08

°niksi° написа:.,,,,,,,,,

По молба на автора отключвам темата да си почешете езиците още малко.

Евала Никси! :wink:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 27 мар 2007 0:17

Едно момче се появи на срещата с нея ;)
Взел я е за 6700 :shock

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 27 мар 2007 0:24

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Вто 27 мар 2007 0:53

DIABLO 666 написа:тази ли е http://store1.data.bg/didoriginal/Pictu ... C03885.JPG
Аз 4е съм глух,глух съм ама не и сляп :lol:

Говорим за ГОЛФ ,линка ми отваря снимка на ПАСАТ двоика и 4етворка :shock

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 27 мар 2007 6:57

Vextor написа:
DIABLO 666 написа:тази ли е http://store1.data.bg/didoriginal/Pictu ... C03885.JPG

Тройка и петица са пасатите

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Вто 27 мар 2007 8:01

Пичове не защитавам продавача на тази кола, но 3 години съм се занимавал с внос на коли от Германия и Италия. Преди да спра с тази дейност започнах да търся коли които да са перфектни и...... има голфчета МК3 за 500евро и за 5000евро (които са идентични едно с друго) разликата е в състоянието едната е за моргата а другата е за каране от немец които трябва да мине "тюф".... от тези коли на пазарите много рядко има кола която да не е била удряна или без ремонт на мотора! В момента работя в сервиз точно в горубляне и виждам за какво иде реч....
Ако и тук се въведе "ТЮФ" авто парка в БГ първо ще се обнови второ 80% от старите автомобили ще ги спрат от движение най-малко зареди катализаторите или отработените газове.....
Аз лично предпочитам да дам повече пари за автомобил и да знам че е перфектен отколкото да взема евтина кола и след 3 месеца да започнат ремонтите (включителнои основните)!!!
Замислете се колко от вас които са си направили колите, кои с нов мотор, кой пребоядисал и изпънал, с музика, с джанти общо взето направил си е колата ПЕРФЕКТНА, той никога няма да я продаде "без пари" ще предпочете да си я кара отколкото да я продаде! Всеки един от вас е инвестирал в колата си за "подобрения". Не казвам че с продажбата трябва да си ги върнеш, но....... темата е много дълга и.....

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 27 мар 2007 8:04

Vextor написа:

а че на мен ми отвори километража на 2-ката дето показва 41800 или нещо подобно.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Вто 27 мар 2007 9:17

Bobby_ написа:.....
Аз лично предпочитам да дам повече пари за автомобил и да знам че е перфектен отколкото да взема евтина кола и след 3 месеца да започнат ремонтите (включителнои основните)!!!.....

Абе има голяма разлика между 500 и 5000 - като я вземеш за 500 евро после и 3 основни ремонта да направиш пак ще ти останат от 5-те хиляди. А пък по-лошото е това, че като дадеш голяма сума за кола за да е уж "перфектна" накрая виждаш че просто си хвърлил излишно много пари на вятъра. Вместо перфектна и неперфектна стара кола мисля че е по-правилно да се говори за нова/стара.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”