didkoltd написа:Вчера ходих с един приятел за кола и видях голфа ,доста го обикалях и гледах и честно казано нямаше никъде забележка ,всичко си изглеждаше перфектно ,няма драскотинка ,няма дефект,не съм влизал вътре и не съм ги карал да отварят капака,че щях да загубя моите хора по пазара ама по моя НЕЕКСТПЕРТНА преценка колата наистина си беше уникат.Сега се сещам ,че купихме Поло 99-та на 72 хил малко по-надолу от Голфа и сигурно собственика беше същия!Ако е така той ги вкарва от Италия и каза че имал над 30 коли и всичките като ги гледах са на малко километри ,имаше Голф 3 93-та на 61 хил в него влизах и наистина колата беше пазена като уникат ,миришеше си на ново вътре,на стъклото пишеше че колаат е карана от един собственик 34-ти набор![]()
Дано да няма проблем утре като сменим маслата и всичко да е ок.Между другото всичките му коли на този същия имат и сервизни книжки ,може пък и човека да е маниак и да иска по този начин да продава повече коли и хората да са доволни ,знам ли .....?
Как ще ми докажат, че собственика е бил един и 34 набор? ЕГН-то му ли пише и къде? Някакви си сервизни книжки... какви са тия илюзии - хората супер защитени пари фалшифицират, че една омазана книжка няма да ти направят. Стига с такива "доказателства" за произход.