Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратата)?!
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратата)?!
Въпроса ми е каде се намира бутончето за светване на лампата(при отваряне на вратата) в купето на Голф 4!!!(двувратка)???Не е като при нормалните коли, а май е в машинката на вратата.Ако е така би ли ми казал някой знае ли нещо по въпроса?!!!......Просто не ми работи при отваряне на шоф. врата!А съответно ми се базика и фабричната аларма..........ако въобще работи?!?!?!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше тема за тези микроключета за пасат ама то и при Г4 е същото-в самата брава е и ако не стане с разглобяване и почистване /може да пробваш с WD-40 и спрей с въздух под налягане без да разглобяваш/ значи търсиш в моргата или нов! Един колега предлагаше в тази тема отремонтиране ама трябва да свалиш бравата и да му я занесеш !
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
бате компчето е вътре с самата брава. за да се стигне до там се разглобява сичко- хуйнята е много голяма
Здравейте колеги!!! Радвам се ,че попаднах на този въпрос защото и аз имам този проблем и се опитах да отворя вратата но стигна до някъде и се отказах.Намерих инфо в един руски сайт за устройството на вратата но не посмях повторно да опитам да стигна до прословутото ключе.Ще се радвам ако има по-смели от мен и споделят начина да се отвори тази тапицерия на вратата.Пробвах да го промия но нищо не се получи.Ту светва плафона ту не свети и така си я карам.Лошото е че не сработва алармата а и заключването не е както трябва!
-
- Автомобил:
- Двигател:
л
само да вмъкна че клучета не се продават отделно варвят с цалата брата. проблема не е от него а от онова което се движи по него ако се е изяло .поне 5 пъти съм го правил тва е сабото мястно на тия коли - не свти вътре не се заклучва ужас дразни те много.ама с мерак се разглобява сичко и се прави.
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви кажа си реших проблема,ама какви проблеми имах............ужас!!!!Това гадно ключе наистина е в бравата........само каква брава.....а как се сваля!!!!!........просто не се занимавайте........ако не го е правил човек ,въобще да не се пробва........има мн. пинизи!!!!!!!!!!!!!!!..................иначе ще ви кажа какъв цвят и кои номера на буксата на бравата могат да се проверят.........та да знаете дали е от ключето!!!!!!!!!........НО ПО-ДОБРЕ е в сервиз!!!!!......МОЕ мнение...!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
аз ги оправям някой ако е от стара загора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратат
gomez написа:Въпроса ми е каде се намира бутончето за светване на лампата(при отваряне на вратата) в купето на Голф 4!!!(двувратка)???Не е като при нормалните коли, а май е в машинката на вратата.Ако е така би ли ми казал някой знае ли нещо по въпроса?!!!......Просто не ми работи при отваряне на шоф. врата!А съответно ми се базика и фабричната аларма..........ако въобще работи?!?!?!
колега и при мен е така.....но от известно време се оправи.........при мен при отваряне на шофьорската врата,в купето не светеше......но като отварях срещуположната врата светеше.........установих обаче,че като отворя първо срещуположната на шофьорската врата и след това отворя шофьорската,шофьорската светва...един път си чистих колата и ги държах така и двете отворени 10-15 минути......от тогава и при отваряне само на шофьорската врата,в купето ми свети.....
не мисля че това е точното разрешение на проблема,но ако искаш пробвай.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”