Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратата)?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратата)?!

Мнениеот gomez » Вто 27 мар 2007 15:44

Въпроса ми е каде се намира бутончето за светване на лампата(при отваряне на вратата) в купето на Голф 4!!!(двувратка)???Не е като при нормалните коли, а май е в машинката на вратата.Ако е така би ли ми казал някой знае ли нещо по въпроса?!!!......Просто не ми работи при отваряне на шоф. врата!А съответно ми се базика и фабричната аларма..........ако въобще работи?!?!?!

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Вто 27 мар 2007 16:57

На по-новите коли е в самата брава. И там са едни микро ключета и няма оправия трябва си нова. Все пак да каже някой който знае със сигурност дали и на четворките е така.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 27 мар 2007 17:02

Имаше тема за тези микроключета за пасат ама то и при Г4 е същото-в самата брава е и ако не стане с разглобяване и почистване /може да пробваш с WD-40 и спрей с въздух под налягане без да разглобяваш/ значи търсиш в моргата или нов! Един колега предлагаше в тази тема отремонтиране ама трябва да свалиш бравата и да му я занесеш !

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Вто 27 мар 2007 18:29

бате компчето е вътре с самата брава. за да се стигне до там се разглобява сичко- хуйнята е много голяма

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 27 мар 2007 19:16

Благодаря Ви!!!!!Ще я разглобя цялата врата!!!!Но ще си постигна целта!!!Даже си купих и смотания дванайсетограм номер 8 са смотаната брава!!!!Само да се стопли......Мерси......

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 27 мар 2007 19:18

Най гадното е че ми казаха че били различни микроключетата!!!!!!Та трябва да го свала и да го занеса да го видят!!!!

lexani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lexani » Нед 01 апр 2007 16:46

и аз имам сащия проблем с моята 4-ка ще ти бада много благодарен ако оправиш твоята да ме удоведомиш какви танкости има

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Вто 03 апр 2007 10:44

Здравейте колеги!!! Радвам се ,че попаднах на този въпрос защото и аз имам този проблем и се опитах да отворя вратата но стигна до някъде и се отказах.Намерих инфо в един руски сайт за устройството на вратата но не посмях повторно да опитам да стигна до прословутото ключе.Ще се радвам ако има по-смели от мен и споделят начина да се отвори тази тапицерия на вратата.Пробвах да го промия но нищо не се получи.Ту светва плафона ту не свети и така си я карам.Лошото е че не сработва алармата а и заключването не е както трябва!

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 03 апр 2007 15:13

Аз ще опитам когато стане по топло!!!Амбицирал съм се много!!!

jeki
Автомобил:
Двигател:

л

Мнениеот jeki » Вто 03 апр 2007 17:11

само да вмъкна че клучета не се продават отделно варвят с цалата брата. проблема не е от него а от онова което се движи по него ако се е изяло .поне 5 пъти съм го правил тва е сабото мястно на тия коли - не свти вътре не се заклучва ужас дразни те много.ама с мерак се разглобява сичко и се прави.

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 03 апр 2007 18:51

Да те питам Jeki,някакво микро ключе е и някаква пластина ли го натиска?!!!А помниш ли какъв цвят е жичката която е към ключето(което дава на маса съответно)!!?

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Сря 18 апр 2007 17:19

Да ви кажа си реших проблема,ама какви проблеми имах............ужас!!!!Това гадно ключе наистина е в бравата........само каква брава.....а как се сваля!!!!!........просто не се занимавайте........ако не го е правил човек ,въобще да не се пробва........има мн. пинизи!!!!!!!!!!!!!!!..................иначе ще ви кажа какъв цвят и кои номера на буксата на бравата могат да се проверят.........та да знаете дали е от ключето!!!!!!!!!........НО ПО-ДОБРЕ е в сервиз!!!!!......МОЕ мнение...!!!!

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Сря 18 апр 2007 19:05

Пич-поздравления!!! Давай инфо как да проверя дали е от ключето или от електронния блок! Ако знаеш сервиз където може да го правят това чудо -казвай!!!Предварително ти благодаря!!!

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Сря 18 апр 2007 19:51

аз ги оправям някой ако е от стара загора.

kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратат

Мнениеот kokovas » Сря 18 апр 2007 20:09

gomez написа:Въпроса ми е каде се намира бутончето за светване на лампата(при отваряне на вратата) в купето на Голф 4!!!(двувратка)???Не е като при нормалните коли, а май е в машинката на вратата.Ако е така би ли ми казал някой знае ли нещо по въпроса?!!!......Просто не ми работи при отваряне на шоф. врата!А съответно ми се базика и фабричната аларма..........ако въобще работи?!?!?!

колега и при мен е така.....но от известно време се оправи.........при мен при отваряне на шофьорската врата,в купето не светеше......но като отварях срещуположната врата светеше.........установих обаче,че като отворя първо срещуположната на шофьорската врата и след това отворя шофьорската,шофьорската светва...един път си чистих колата и ги държах така и двете отворени 10-15 минути......от тогава и при отваряне само на шофьорската врата,в купето ми свети.....
не мисля че това е точното разрешение на проблема,но ако искаш пробвай.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”