Каре на пасат В3
Каре на пасат В3
Имам проблем с едно от каретата наи вероятно е вътрешното от лявата страна.При тръгване се чува едни вибрации като че карето се е распиляло на малки части вътри.Интересното е че се чува само при тръгване на първа скорост след това нищо не се чува и почвам да се колебая какъв е точно проблема на моито пасатче с мотор 18 мн.90кс.92г.авс мотор.
при леко отпускане на съединителя ги няма вебрациите но като го отпусна докраи без да подавам газ дефакто и падат по ниски обороти защото не и подавам газ на колота се чува това ужасно чукане като метал в метал чудя се дали не е тампона на двигателя откъм скоросната кутия защото ми се вижда малко омослен дали може да е от него или и аз незнам вече какво може да е.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
krasio написа:а възможно ли е да е ниско нивото на масло в скоростната кутия защото досега несъм го проверявал и отам да идват проблемите които ги чувам като почукване.И ако се окаже от него колко масло събира скоростната кутия на пасат авс мотора 18мн. и задължително трябва да се сипва пълна синтетика.
събира 2литра и мъничко.Провери за всеки случай че днеска на един голф2 отворихме пробката да източим маслото и ...