ticho написа:..на бензин или на газ?На мене ми вдигна разхода и на двете....
"кихалка"
Ами чесно да си призная, нямам газ и не съм лично запознат с нещата. Говоря за това, което съм чел тук, във форума.
Ако при превключване на газ бензиновата помпа продължава да ти работи, то има голяма вероятност да е смукнала боклуче от резервоара и да ти държи отворена някоя дюза. и от там да ти "пикае" докато караш на газ. Тогава повишения разход на бензин е напълно обясним.
Същото обяснение може да се даде и ако ти изпуска газовия клапан.
Сам разбираш., предолагам, че така, през форума всеки може само да гадае.

И да дава възможни причини. Ти си човекът, който трябва да ги проверява и за съжаление, това е свързано с разход на пари и време.
Дори да изключваш помпата при газ, запушена дюза също е обяснение за повишения разход и невървене, когато караш на бензин.
Не съм професионалист в автомобилите, любител съм и със сигурност пропускам нещо, ама...
Колегите с газ препоръчват смяна на филтъра на 4-5 000 км, а не на 10 000, както само при бензин
Впрочем, лично се убедих в събота, че и 10 000 км са му много на филтърчето.
Евентуално запушения катализатор (а той почти сигурно е заминал, ако още ти е там) също влияе отрицателно на разхода и вървежа
Кихалката представлява силиконова тръба на метално тяло с големи отвори, което се поставя след дебитомера, преди двигателя. Когато се получи детонация в смукателните колектори тази тръба отваря отворите и налягането излиза в атмоферта. Иначе казано: предпазна клапа за дебитомера.
За здравето на контролера не бих могъл да коментирам нищо, но защо не пробваш нещичко:
На загряла кола на бензин пробвай да откачиш температурния датчик на компа (синия е). Трябва осезаемо да се промени работата на мотора. Това говоря за опит на място, на празен ход.
Ако има прмяна на работата, значи компа ти работи нормално, без да е в авариен режим и датчиците са му изправни. Сега... колко са в норма, обаче, показанията им, това вече е друга бира!
Успех!