Бордови компютър на Голф 4
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бордови компютър на Голф 4
Мога ли да си сложа бордови компютър на голфа при положение че имам джойстика за управление на компютър,но в ръководството пише, че бордови компютър имат голфове само с навигация!!!Модела ми е AHF 1998г. 1,9 TDI.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип всичко може,въпроса е дали си заслужава ! Това че само моделите с навигация имат борд. компютър е някаква пълна простотия казана от някой "разбирач"
По принцип май трябва да си слижиш цяло табло от модел с комп. за да се получи работата ама кажи ми за какво точно ти е целия въртел?? Това в общи линий си е една играчка за убиване на времето като няма какво да правиш. По-добре инвестирай в един темпомат който ще ти бъде в пъти по-полезен!

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:Би ли ми обяснил какво е темпомат?!!
Ами това е едно устройство което се слага в колата и се връзва за компа /ама не борд.комп/ а този дето го имат всички по-нови TDi-та/ и с него може да зададеш каква постоянна скорост да потдържа без ти да натискаш газта независимо от наклона. Също така има опция да си я променяш нагоре или надолу от управлението на лоста за мигачите/който също се сменя/ ако не е с такава функция !
Ами аз имам борд комп. Той се намира не както на по-новите модели между оборотомера и скоростомера ,а в малкото дисплайче на оборотомера. И с натискане на бутона ,който ми е на ръчката за чистачките сменям функцийте (ако това имащ предвид под джойстик) ако ти имаш същата ръчка със същите бутони ,според мен има два варианта или комп. не работи или поради някаква причина предишния собственик е сменил ръчките.
п.п. Аз нямам навигация ,но имам компютър такаче тва с навигацията е измислица:)
п.п. Аз нямам навигация ,но имам компютър такаче тва с навигацията е измислица:)
Ами значи братле имаш борд комп. просто нещо не работи както трябва. Възможно е бутоните на ръчката за чистачката да не ти работят и поради това да не можеш да смениш оъ часовник на моментен разход например.Иди в някой сервис и ще ти намерят проблема.Но съм 90% сиг. че имаш същото чудо като мен:) Успех!!
Ами , аз спецялно погледнах дали ми показва това МФА когато е на часовник и наистина го показва, като си на контакт, но като не си на контакт показва само часовника.На моя дисплай като го погледнеш под ъгъл се вижда какви символи може да изписва, защо не погледнеш на твоя как е , ако се виждат и други символи освен часовника значи имаш борд комп , но не работи ,ако няма значи нямаш:) Просто не знам какво да те посаветвам хем имаш бутоните хем нямаш компютър 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”