Искам да си сваля голфа поне с една врътка на прУжините.Да ми препоръчате някой майстор. И дали ще има някакви отклонения? Моля за коментар. Благодаря ви предварително
mod edit: vasstop
да си беше оправил и заглавието
Искам да си сваля голфа поне с една врътка на пружините
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Споделям мнението на колегата Боби,аз също мислех да правя такива свинщини,ама зех,че си смених направо целия кит. Мога да ти гарантирам,че няма да съжаляваш!!Bobby_ написа:това с рязането е свинска работа!!! Сток пружините са по меки и.....
Вземи си комплект спортни и карай. Имай в предвид че може да не издържат амортисьорите..... та помисли и за това...
Kingpin написа:DOHC написа:Bobby_ написа:Сток пружините са по меки и.....
![]()
Колега не бяха ли спортните по-меки?
Не бяхаСпортните пружини задължително са по-твърди, иначе не виждам нищо спортно в тях!!!
И разбира се по-ниски

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
DOHC написа:Kingpin написа:DOHC написа:Bobby_ написа:Сток пружините са по меки и.....
![]()
Колега не бяха ли спортните по-меки?
Не бяхаСпортните пружини задължително са по-твърди, иначе не виждам нищо спортно в тях!!!
И разбира се по-ниски
![]()
Не е точно така колега! За да не се мъча аз да ти обяснявам питай vaskoto1 той определено ги знае тези неща, но като цяло амортисьора трябва да е твърд а пружината мека!
Айде обясни ми моля те за спортните окачвания, че аз си нямам никакъв хабер

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:29, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:sdel4ev написа:Reji spokoino.Moite sa rezani s edna namotka i niama problemi.
Първво пиши на кирилица![]()
Второ, какво разбираш под "niama problemi"? Че автомобила е по-стабилен от преди рязането, или че още не си изтървал нито един завой и си жив и здрав?
да, даже ако не му се занимава да реже му препоръчвам да натисне пружините колкото иска и да ги стегне с колан, както едно време правехме на ладите