Дано всичко е наред

ebemti написа:еми снимки има бая , аз не носих фотоапарат но едно момче загуби управлението на мотора и падна с 180км/ч .... правете си изводите, каската беше счупена и на 20 метра от него , мотора изгоря, линейката дойде след 40 мин, беше жив след като го качиха но незнам после, дано се оправи , лошо че нямаше никаква екипировка, само каска...
Sir T написа:ebemti написа:еми снимки има бая , аз не носих фотоапарат но едно момче загуби управлението на мотора и падна с 180км/ч .... правете си изводите, каската беше счупена и на 20 метра от него , мотора изгоря, линейката дойде след 40 мин, беше жив след като го качиха но незнам после, дано се оправи , лошо че нямаше никаква екипировка, само каска...
паднал е с по-малко, линейката е дошла след 20 мин и на човека му е счупена/навехната китката, има сътресение и охлузвания. Зашили са го и като цяло е минал метър.
Гледах това видео, на което има линк и побеснях като слушах тоя г*з, който коментираше. Даже го нахраних в тунинг.бг, защото седнал да снима видео вместо да помогне, после снимал първо мотора, а след това човека и през цялото време разсъждаваше вместо да види с какво може да е полезен .. малоумник! Каската му била менте .. баровец нещастен! Дали е готино чувството след като си паднал и не знаеш на кой свят се намираш да чуваш специалисти като този около теб да философстват и да мислят само за себе си.
btw. Много филми гледате с това, където се взривяват коли и мотоциклети .. да сте виждали по състезания да се взривяват коли? Няма и да видите!
pechatara написа:аз присъствах на падането на тва момче и направо ми настръхна косата,егати ужаса дано нищо му няма на момчето макар че като го видях не изглеждаше никак добре. Само едно нещо ме измъчва защо организоторите могат да ни взимат по 2лв за вход а немогат да осигорят една ЛИНЕИКА да си седи там за всеки случаи
Sir T написа:Гледах това видео, на което има линк и побеснях като слушах тоя г*з, който коментираше. Даже го нахраних в тунинг.бг, защото седнал да снима видео вместо да помогне, после снимал първо мотора, а след това човека и през цялото време разсъждаваше вместо да види с какво може да е полезен .. малоумник!
golfer написа:Sir T написа:Гледах това видео, на което има линк и побеснях като слушах тоя г*з, който коментираше. Даже го нахраних в тунинг.бг, защото седнал да снима видео вместо да помогне, после снимал първо мотора, а след това човека и през цялото време разсъждаваше вместо да види с какво може да е полезен .. малоумник!
мнеее не си прав в случая.
друг трябва да "храниш" не оператора.
1. Защо на такива организирани мероприятия не присъстват противопжарен автомобил и линейка?
2. Защо се допускат на старта мотоциклетисти без необходимата екипировка?
3. Защо да се втурва да помага по какъвто и да било начин след като не знае какво и как? Всяка не адекватна постъпка в такива случаи може да има пагубни последствия.
и т.н.
bat Gogo написа:Всъщност пожарникарите казаха , че пожарогасителите в този случай на комбинация м/у масло , бензин и гума не помагат никак, както се убедихме и сами!! Изпръскахме 6 трикилограмови прахови пожарогасителя сервизирани 3 дни преди инцидента , при нулев ефект!!![]()
nii написа:почти нищо му няма, ще се оправи
значи линейка няма, но има все пак лекар травматолог на заплата. пожарогасители също има (на старта под арката са сложени), а и освен това има десетки коли наоколо всяка с пожарогасител (който беше днес видя че веднага се изтичаха няколко коли и вадиха да гасят, що не успяха е друга тема)
а тва че моториста си кара по тениска и дънки - ми негов проблем си е, ако иска нека по долни гащи и джапанки да кара. живота си е негов. ненапразно подписва декларация преди старта.
и ако не се пребие пред публика на божура, ще отиде сам на бояна да го направи, ама там няма травматолог...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: chifut и 55 госта