Spectre написа:stanimir написа:Значи правния въпрос е как да отрикеш тел. й така ли?
Ако правилно съм те разбрал - тел. 145 (не 144),ако знаеш точния й адрес ти дават и телефон.За друг начин не се сещам, що се касае до физическо лице.
И , ако пак правилно съм разбрал - вие си плащате данъка, а друг живее там,а-)) и констативка не може да извадите,ако не го владеете вие.
Виж там - намери я, разберете се, пък да видим какъв проблем ще се оформи, че да 'заформим' казуса,щот така хич го нема

Да тя си ходи и си почива там, а ние плащаме, но това вече няма да стане... Аз си казах, че не съм го написал много добре...

, а и как да я подведа под отговорност или нещо от тоя род като не знам нищо а нея..

Значи, доста са неясни нещата.
Искаш делба,покупка или...? Плащаш данъци, без да е твой имота - ок.
И на това основание, Пичага ти еказал,че може да си извадиш констативка, тогава няма делба, няма съд-нищо,имотът става твой.
НО все пак изискването е да си го владял десетина години (най-добре),като под владение разбирай - непрекъснато, и да намериш трима свидетели все пак.
След като жената идва да си почива там, попитай я нея какво смята да прави завбъдеще, защото очевидно ти използва имота като ваканционна вила.
Ако тя има нотариален акт обаче, или някакъв документ, който я легитимира като собствник, малко по-сложни стават нещата, защото нищо не ще можеш да противопоставиш на почивките й, все пак имота е нейна собственос.
фактъ,че си плащал ти данъците, наистина ще може да ти помогне в случая с констативния нотариаелн акт (въз основана на давностно владение,ако успееш да го докажеш).
кАжи какви са документите за собственост?