къде да ми турнат ел. стъкла?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

къде да ми турнат ел. стъкла?!

Мнениеот mucho » Пон 14 юни 2004 7:52

а дубрютрю,

ся знам, че у дира имаше наскоро такаа тема, ама аз кат виден привърженик на тукашния си форум сметам да подновя темата на нов глас :wink:

та ето ко ма мъчи лятото дойде, и жегинката също макар и не напълно и аз кат един виден келеш искам да си иам ел. стъкла, че то ноу неудобно па и срамно да са набирам кат ненормален на ръчката за стъклото :D

та въпроса ми е знаете ли местенца дет работят добре и на сносни цени за поставянето на таз екстра (говоря за голф 3) шот аз ходих там при некъв ама оня ко ли си рече тва пишлеме ми се прай на тарикат я да му отрежа главата и за "оригинални" механизми барабар с новите дръжки на вратите (дет нали на тях има батони) за предните врати штело да ми струва некви си 500 кинта :D но ако ми се виждало скъпо моел да ми сложи джингитайски закъм 300 от него да минело - ибаси ненормалника :D

ся другия вариант е по моргите ма да си кажа ич не ми се занимаа да обикалям па да търся па после да се мъча да си ги инсталвам па еееее 100 разправии

а и другу са сетих знам, че е смешну ама случйано да сте засичали по разни магазинчета от унез малките авто прахосмукачки шот ми писна да пускам некви удължители от балконите и да мъкна неква огрооомна домашна прахосмукачка като идиот, преди ходех на автомивка ма те там кат ги глеам как чистят и ми призлява :lol:

ае мерси предварителну

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Пон 14 юни 2004 9:04

За прахосмукачките: на някои бензиностанции има платени прахосмукачки който са доста добри. Иначе имаше такива на илиенци ама се съмнявам в качеството им

Потребителски аватар
turtey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turtey » Пон 14 юни 2004 10:10

такива прахосмукачки има в метро, била, технополис, техномаркет и шел
за стъклата не знам

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Re: къде да ми турнат ел. стъкла?!

Мнениеот flash » Пон 14 юни 2004 10:23

mucho написа:а и другу са сетих знам, че е смешну ама случйано да сте засичали по разни магазинчета от унез малките авто прахосмукачки шот ми писна да пускам некви удължители от балконите и да мъкна неква огрооомна домашна прахосмукачка като идиот, преди ходех на автомивка ма те там кат ги глеам как чистят и ми призлява :lol:

ае мерси предварителну

За нищо не стават тея прахосмукачки :!: Един приятел си взе за 8-9 лева и нищо не можеше да изчисти :!:
По-скъпите може и да чистят добре.

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пон 14 юни 2004 11:07

10х пичови :wink:

определену прахосмуха треа да е некъв по марков тия джингитайските е ясно, че не стаат :D ма ше се порова де

ай ся кажете и за ел. стъклата :wink:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 14 юни 2004 11:28

Потърси от някой Голф на части,така ще можеш да вземеш и копчетата и дръжките и всичко ще е оригинално :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 14 юни 2004 15:19

прахосмукачката-от ТСМ 25 кинта и съм горе-долу доволен

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 15 юни 2004 19:16

Ако ги имаш излишни тези 500 лв. Вземи си купи някаква друга глезотийка за колата. Самите машинки за стъклата от морга ще си ги вземеш за не-повече от 25-30 лв. парчето + дръжките със копчетата в никакъв случай няма да ти излезе повече от 100 лв. за предните врати. Не се притеснявай от това да си ги сложиш сам - механизма за стъклото е същия и при механични и при ел.стъкла. Разпробити са ти дупките за болтовете на моторите и цялата смяна включително с окабеляването за да можеш да командваш и дясното стъкло от шофьорската врата (което си с най-голямата играчка в случая :) ) няма да ти отнеме повече от час и нещо (брой първия час за първата врата :) )

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Вто 15 юни 2004 20:11

Sunny написа:Ако ги имаш излишни тези 500 лв. Вземи си купи някаква друга глезотийка за колата. Самите машинки за стъклата от морга ще си ги вземеш за не-повече от 25-30 лв. парчето + дръжките със копчетата в никакъв случай няма да ти излезе повече от 100 лв. за предните врати. Не се притеснявай от това да си ги сложиш сам - механизма за стъклото е същия и при механични и при ел.стъкла. Разпробити са ти дупките за болтовете на моторите и цялата смяна включително с окабеляването за да можеш да командваш и дясното стъкло от шофьорската врата (което си с най-голямата играчка в случая :) ) няма да ти отнеме повече от час и нещо (брой първия час за първата врата :) )

мерси друже :wink:

по принцип парите не са ми проблем (пу да не чуе рогатия) ама тъй кат викаш ша зема па да са замисля :D , че и да пообиколя моргите ели па да попрегледам разните обяви, а самия монтаж ся кат са замисуа не вервам па да ме затрудни кой знае колко - проблема май е, че повечко ма мързи :lol:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 16 юни 2004 20:06

А бе мързела си е мързел ама нали точно заради него искаш да ги слагаш тия ел. стъкла :)

Потребителски аватар
STAMENOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот STAMENOV » Чет 29 мар 2007 7:38

абе с тия ел.стъкла само си слагаш таралеж в гащите

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 29 мар 2007 7:48

STAMENOV написа:абе с тия ел.стъкла....

Ха сега някой да каже на колегата :търсачкаа
mhihi mhihi mhihi
Батенце, въпроса е зададен през далечната 2004 година.
Мислиш ли, че още търси за същия Голф?!! :gruebel

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”