ся знам, че у дира имаше наскоро такаа тема, ама аз кат виден привърженик на тукашния си форум сметам да подновя темата на нов глас

та ето ко ма мъчи лятото дойде, и жегинката също макар и не напълно и аз кат един виден келеш искам да си иам ел. стъкла, че то ноу неудобно па и срамно да са набирам кат ненормален на ръчката за стъклото

та въпроса ми е знаете ли местенца дет работят добре и на сносни цени за поставянето на таз екстра (говоря за голф 3) шот аз ходих там при некъв ама оня ко ли си рече тва пишлеме ми се прай на тарикат я да му отрежа главата и за "оригинални" механизми барабар с новите дръжки на вратите (дет нали на тях има батони) за предните врати штело да ми струва некви си 500 кинта

ся другия вариант е по моргите ма да си кажа ич не ми се занимаа да обикалям па да търся па после да се мъча да си ги инсталвам па еееее 100 разправии
а и другу са сетих знам, че е смешну ама случйано да сте засичали по разни магазинчета от унез малките авто прахосмукачки шот ми писна да пускам некви удължители от балконите и да мъкна неква огрооомна домашна прахосмукачка като идиот, преди ходех на автомивка ма те там кат ги глеам как чистят и ми призлява

ае мерси предварителну