alien1 написа:а полото си държи незнайно защо яки цени.
Защо ли ................

Поло разбира се

alien1 написа:И аз съм фен на VW ама честно да ви кажа с много хора говорих, включително и познат собственик на 2-3 автокъщи и всички ми казват че цените на VW са необичайно високи. Отдавна е мит здравината на ходовата част и безпроблемността на двигателите им.
За пример Пасат комби 1999-2000г 1,9 TDI комби с климатроник и пълен ел пакет нов внос върви около 15-16 000 лв.
За тия пари спокойно се намира Fiat Stilo, Citroen C5, Peugeot 406 , Renault Laguna 2003 г пак със същите екстри. И на едните и на другите ще се сменят обичайните консумативи като начало и цените за поддръжка няма да са с някакви особени различия при всички посочени по-горе марки и модели. Ама при единия случай ще караш 4 годишна кола,а при другия 7-8.
Аналогично Опел Корса с климатик и ел. пакет върви около 5500 лв за модел 1999г. а полото с около 1000лв отгоре за модел със същите параметри и година на производство. 1000лв ти е смяната на консумативите, а и 2те ще ти вършат една и съща работа и ще ти създават едни и същи главоболия.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 93 госта