САМО ЛЕВСКИИИИИ

АЙ НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ

Гацо Бацов написа:кАНАЛ 1 не е виновен за резултата от мача, а за представянето му пред зрителите.
НИЩО ОБЩО с качеството на картината на мачовете от Европа.
Може ли национална телевизия да няма една свястна камера и да търпи коментатор, който не може да свърже 1 изречение без да каже някоя глупост?!?
Кой е по-добър в България от тези два отбораVW_FEN написа:То да бяха некадърниците само в ТВ-то... аз незнам къде го видяхте тоя футбол, според мен на терена се бяха събрали сбирщина пияници, които изобщо не знаят за какво са там и правят всичко друго, но не и да играят футбол. От ЦСКА съм, но до сега толкова слаб отбора не съм го гледал. А на феновете на Уевски ще кажа - не се залъгвайте с късметлийското попадение на Йовов - и двата отбора са гола вода! И след като това са ни двата най-силни (уж), то положението на футбола в Българиа хич не е розово... Ама то пък какво ли друго е наред в тая тъпа държава, че футбола да е ок...
Гацо Бацов написа:кАНАЛ 1 не е виновен за резултата от мача, а за представянето му пред зрителите.
Може ли национална телевизия да няма една свястна камера и да търпи коментатор, който не може да свърже 1 изречение без да каже някоя глупост?!?
К1 е под всякаква критика без съмнение но темета не за товаrexpitbul написа:Гацо Бацов написа:кАНАЛ 1 не е виновен за резултата от мача, а за представянето му пред зрителите.
Човече не се ядосвай за това трябва да си свикнал вече толко години все едно и също !!!!
Надявам се при ЦС*А нещата да се оправят щото е кофти за феновете ама с това ръководство едва лиblack` написа:Всичко си е ОК. Искаха ЦСКА чужди съдии.... сега имат чужди съдии. Айде сега раззправят, че и те били виновни.Е какво повече искат тия ЦСКА-ри лай...ри?
На крива ракета ....
Както каза един по фен по нова. Преди беше виновен Черепа, сега незнам ти кой ...Осъзнайте се бре ЦСКА
![]()
![]()
![]()
:само левски :само левски :само левски
black` написа:Всичко си е ОК. Искаха ЦСКА чужди съдии.... сега имат чужди съдии. Айде сега раззправят, че и те били виновни.Е какво повече искат тия ЦСКА-ри лай...ри?
На крива ракета ....
Както каза един по фен по нова. Преди беше виновен Черепа, сега незнам ти кой ...Осъзнайте се бре ЦСКА
![]()
![]()
![]()
:само левски :само левски :само левски
Volkov™ написа:И аз т'ва Ви казвам нема смисъл да се ядосвате, като накрая тия си прибират парите и за фенове им е през ***!!!!!!!
Е сега е детинско да се зарадвам че отбора ни е бил.rexpitbul написа:Volkov™ написа:И аз т'ва Ви казвам нема смисъл да се ядосвате, като накрая тия си прибират парите и за фенове им е през ***!!!!!!!
Хе хе хе
Така си е затова независмо дали съм от ЦСКА или Левски не се впрягам!!!
Обаче как да не им се радваш на тея дето се дразнят като малки деца, че едните паднали а другите били!!!!!!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта