ЛЕВСКИ ШАМПИООООН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 07 апр 2007 15:58

Айде айде. К1 сега е виновен. И съдията и той бил виновен. Нали ги слушам. Всичко им е виновно само не и отбора. :lol:
САМО ЛЕВСКИИИИИ :!: :!: :!:
АЙ НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ :drinking:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 07 апр 2007 15:59

black` написа:Айде айде. К1 сега е виновен. И съдията и той бил виновен. Нали ги слушам. Всичко им е виновно само не и отбора. :lol:
Айдееееееееее :само левски :beer

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 07 апр 2007 16:00

reinhard написа:
black` написа:Айде айде. К1 сега е виновен. И съдията и той бил виновен. Нали ги слушам. Всичко им е виновно само не и отбора. :lol:
Айдееееееееее :само левски :beer

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 07 апр 2007 16:02

То да бяха некадърниците само в ТВ-то... аз незнам къде го видяхте тоя футбол, според мен на терена се бяха събрали сбирщина пияници, които изобщо не знаят за какво са там и правят всичко друго, но не и да играят футбол. От ЦСКА съм, но до сега толкова слаб отбора не съм го гледал. А на феновете на Уевски ще кажа - не се залъгвайте с късметлийското попадение на Йовов - и двата отбора са гола вода! И след като това са ни двата най-силни (уж), то положението на футбола в Българиа хич не е розово... Ама то пък какво ли друго е наред в тая тъпа държава, че футбола да е ок... :roll:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 07 апр 2007 16:03

кАНАЛ 1 не е виновен за резултата от мача, а за представянето му пред зрителите.

НИЩО ОБЩО с качеството на картината на мачовете от Европа.

Може ли национална телевизия да няма една свястна камера и да търпи коментатор, който не може да свърже 1 изречение без да каже някоя глупост?!?

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 07 апр 2007 16:04

Гацо Бацов написа:кАНАЛ 1 не е виновен за резултата от мача, а за представянето му пред зрителите.

Може ли национална телевизия да няма една свястна камера и да търпи коментатор, който не може да свърже 1 изречение без да каже някоя глупост?!?

Дрънни ти 2 шишурки ракия и след това ми свържи 1 изречение без да кажеш некоя глупост. :twisted:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 07 апр 2007 16:04

VW_FEN написа:То да бяха некадърниците само в ТВ-то... аз незнам къде го видяхте тоя футбол, според мен на терена се бяха събрали сбирщина пияници, които изобщо не знаят за какво са там и правят всичко друго, но не и да играят футбол. От ЦСКА съм, но до сега толкова слаб отбора не съм го гледал. А на феновете на Уевски ще кажа - не се залъгвайте с късметлийското попадение на Йовов - и двата отбора са гола вода! И след като това са ни двата най-силни (уж), то положението на футбола в Българиа хич не е розово... Ама то пък какво ли друго е наред в тая тъпа държава, че футбола да е ок... :roll:
Кой е по-добър в България от тези два отбора :dontknow:Левски показа и в Европа какво може

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 07 апр 2007 16:06

Гацо Бацов написа:кАНАЛ 1 не е виновен за резултата от мача, а за представянето му пред зрителите.

Човече не се ядосвай за това трябва да си свикнал вече толко години все едно и също !!!!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 07 апр 2007 16:07

Всичко си е ОК. Искаха ЦСКА чужди съдии.... сега имат чужди съдии. Айде сега раззправят, че и те били виновни. :shock Е какво повече искат тия ЦСКА-ри лай...ри? :shock На крива ракета ....
Както каза един по фен по нова. Преди беше виновен Черепа, сега незнам ти кой ... :? Осъзнайте се бре ЦСКА :!: :!: :!:
:само левски :само левски :само левски

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 07 апр 2007 16:08

rexpitbul написа:

Човече не се ядосвай за това трябва да си свикнал вече толко години все едно и също !!!!
К1 е под всякаква критика без съмнение но темета не за това

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Съб 07 апр 2007 16:08

И аз т'ва Ви казвам нема смисъл да се ядосвате, като накрая тия си прибират парите и за фенове им е през ***!!!!!!! 8)

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 07 апр 2007 16:10

black` написа:Всичко си е ОК. Искаха ЦСКА чужди съдии.... сега имат чужди съдии. Айде сега раззправят, че и те били виновни. :shock Е какво повече искат тия ЦСКА-ри лай...ри? :shock На крива ракета ....
Както каза един по фен по нова. Преди беше виновен Черепа, сега незнам ти кой ... :? Осъзнайте се бре ЦСКА :!: :!: :!:
Надявам се при ЦС*А нещата да се оправят щото е кофти за феновете ама с това ръководство едва ли :dontknow:

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 07 апр 2007 16:10

black` написа:Всичко си е ОК. Искаха ЦСКА чужди съдии.... сега имат чужди съдии. Айде сега раззправят, че и те били виновни. :shock Е какво повече искат тия ЦСКА-ри лай...ри? :shock На крива ракета ....

Баце никой не ми е виновен на мен ни съдия ни космоса !!!!
Виновни са тоя дето вкара гола и тея дето го пуснаха

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 07 апр 2007 16:12

Volkov™ написа:И аз т'ва Ви казвам нема смисъл да се ядосвате, като накрая тия си прибират парите и за фенове им е през ***!!!!!!! 8)

Хе хе хе
Така си е затова независмо дали съм от ЦСКА или Левски не се впрягам!!!
Обаче как да не им се радваш на тея дето се дразнят като малки деца, че едните паднали а другите били!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 07 апр 2007 16:14

rexpitbul написа:
Volkov™ написа:И аз т'ва Ви казвам нема смисъл да се ядосвате, като накрая тия си прибират парите и за фенове им е през ***!!!!!!! 8)

Хе хе хе
Така си е затова независмо дали съм от ЦСКА или Левски не се впрягам!!!
Обаче как да не им се радваш на тея дето се дразнят като малки деца, че едните паднали а другите били!!!!!!!!!!
Е сега е детинско да се зарадвам че отбора ни е бил.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”