как се движат огледалата на пасат 2002 г

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 09 апр 2007 16:08

passatTDI55 написа:и да не пускам нова тема.
сега мисля, че е с 15 джанти.
мисля за лятото да ми взема един комплект нови джанти и гуми.
пак ли 15 да взема или нещо по-голямо.
или с по-голямото ще ми се увеличи разхода.
предполагам за лятото лети трябва да са :lol:

Значи първо си провери ТОЧНО размера на гумите и джантите. След това за твоя модел производителя дава стандартни размери гуми 195/65/15 на джанти с ширина 6J, 205/60/15 на джанти 7J и 205/55/16 пак на джанти 7J. ТУК има записани доста размери гуми и джанти за VW (май са всички модели). Освен това ТУК се обсъждаше за размерите гуми. Предполагам не се водиш по мнението че летите джанти са "летни" ? Моя го карам целогодишно на "ламаринени" - не се оплаква.
П.П. Пропуснал съм размера 225/45/17 - той не се препоръчва на автомобили със спортно окачване обаче !!!

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Пон 09 апр 2007 17:26

gr_kanev написа:... в положението за връткане на ляво огледало се местят и двете, а в положението за дясното - само то (т.е. за донаместване).
И при мен е така само че врътката ми не е като тази на снимката а е нещо като джойстик

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 09 апр 2007 19:15

sasho_mf написа:
gr_kanev написа:... в положението за връткане на ляво огледало се местят и двете, а в положението за дясното - само то (т.е. за донаместване).
И при мен е така само че врътката ми не е като тази на снимката а е нещо като джойстик

Значи имаш подгряване на огледалата мисля

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Сря 11 апр 2007 17:10

trunner написа:Значи имаш подгряване на огледалата мисля
Да но според мен само на лявото или просто дясното отопление си е заминало или пък изобщо там не е слагано .Не знам как да проверя

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 11 апр 2007 18:38

sasho_mf написа:Да но според мен само на лявото или просто дясното отопление си е заминало или пък изобщо там не е слагано .Не знам как да проверя

Ами като го разглобиш (ама внимателно !) и да видиш - често срещани са случаите на замяна поради една или друга причина на огледалото с такова без подгряване. Другия вариант (също не малко вероятен) е да изгоряло нагревателчето, или да има лоша връзка.
Виждам че си от Пловдив - не знам там някой дали ще се навие да свърши работата (абе сещам се за един, ама той бяга далеч от чужди Б5); ако имаш път към София опитай ТУК
Може да има и други колеги, които биха помогнали.
Успех !

Върни се в “Passat”