Това изобщо не бях се сетил.
Мерси.
Прекъсва след 3500 оборота
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека да споделя какво правих през почивката .
Взех шлайфа и под колата отворих като консерва КАТАЛИЗАТОРА и се почна чистене напомни ми на чистенето на тръбите вкъщи на пролет като коминочистач. Незнам колко беше запушен но като взех едно парче и погледна през него се виждаше другия край. Та какво забелязах след смянята и изминати 500 км. -
: Като проблем все същото никяква разлика.
: Обаче нещо друго забелязах като чели колата гори по малко
Понедлник тръгвам и карам като ухапан, ( барзах много ) на магистралата под 150-160 не съм падал. Обикновено там над 120 не дигам и какво стана нивото на нафтата е същото както съм карал с 110-120. На пръв поглед така ми се стори.
Някой който е избивал вътрешностите на катализатора може ли да сподели при него усетил ли е разлика ?
Взех шлайфа и под колата отворих като консерва КАТАЛИЗАТОРА и се почна чистене напомни ми на чистенето на тръбите вкъщи на пролет като коминочистач. Незнам колко беше запушен но като взех едно парче и погледна през него се виждаше другия край. Та какво забелязах след смянята и изминати 500 км. -
: Като проблем все същото никяква разлика.
: Обаче нещо друго забелязах като чели колата гори по малко

Някой който е избивал вътрешностите на катализатора може ли да сподели при него усетил ли е разлика ?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
При мене колата тръгна осезаемо по-леко.За разход не съм засичал ,но при една и съща скорост без катализатор педала го натискам по-леко -така че вероятно разхода найстина пада.И при моя се виждаше другия край на катализатора ма само на малко места кадето налягането принудително си е направило дупки.В по голямата част от отворите всичко беше запушено от край до край.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:При мене колата тръгна осезаемо по-леко.За разход не съм засичал ,но при една и съща скорост без катализатор педала го натискам по-леко -така че вероятно разхода найстина пада.И при моя се виждаше другия край на катализатора ма само на малко места кадето налягането принудително си е направило дупки.В по голямата част от отворите всичко беше запушено от край до край.
Турбо чистил ли си ? Аз още се двумя

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”