Препоръка за цифров фотоапарат
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препоръка за цифров фотоапарат
hristian37 написа:Колеги помагайте - за избора на цифрово фотоСтава въпрос за ниския и ефтин клас - бюджетът ми е ограничен до 300-320лв
![]()
Естествено,че за тия пари Самсунг, 6 МП, много екстри и страхотно качество, френдката го ползва вече 7 месеца,супер доволни сме!
Влиза ти в комплекта само 332мБ карта,но си купуваш една по-голямшка и си готов!
Никви бенк-олимпус и пр. за тия пари!
И още нещо за - тяи пари оптика х3 се намира,ако видиш по-вече-ок взимай го,но аз лично не съм срещал.
що се отнася до канон, много трудно управлние имат, не си заслужава!
Не се повлиявай по дигиталния зууум,ест.,но тва си го знаеш
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanimir написа:hristian37 написа:що се отнася до канон, много трудно управлние имат, не си заслужава!
кога си снимал с канон
горния клас има пълни ръчни настроики но има и автоматик
и само да подчертя че DIGIC 2 и 3 с iSAPS вече са най-добтия процесор за фотоапарат
прави страшни снимки на автоматик
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
biol написа:stanimir написа:hristian37 написа:що се отнася до канон, много трудно управлние имат, не си заслужава!
кога си снимал с канон
горния клас има пълни ръчни настроики но има и автоматик
и само да подчертя че DIGIC 2 и 3 с iSAPS вече са най-добтия процесор за фотоапарат
прави страшни снимки на автоматик
Горен клас?
Доколкото съдя от поста на автора иде реч за ценови клас 300лв, което на канон не знам дали отговаря на "горен клас"

И отделно от горното - за кво ми е апарта пълен автоматик?не!по-добре,ако ще е аматьорски,да мога сам да си му упражнявам настройките и да ги ползвам, klahr?

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
stanimir написа:.... не!по-добре,ако ще е аматьорски,да мога сам да си му упражнявам настройките и да ги ползвам, klahr?
.... дамммм особенно когато искаш някои да снима теб ..... аааа германката ей там нагласи .. после завърти това ... и настрой това и това ... да не забравяме застани в поза жирав ... задръж на половин натиснато .. после донастрой това и ме щтракни ....

мисля, че разбираш какво имам предвид ... много е хубаво да можеш да си настройваш всичко, но един качествен автоматик е задължителен ако искаш да присъстваш на снимките

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Miki написа:Абе Канон са добри, но не и ниския им клас! Това ми го казаха няколко човека, които се занимават сериозно с фотография когато и аз се чудех какъв апарат да си взема. В крайна сметка си взех Сони 5 мегапиксела втора ръка и съм много доволен от машинката.
Говори ми още за Канон

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
tankishev написа:stanimir написа:.... не!по-добре,ако ще е аматьорски,да мога сам да си му упражнявам настройките и да ги ползвам, klahr?
.... дамммм особенно когато искаш някои да снима теб ..... аааа германката ей там нагласи .. после завърти това ... и настрой това и това ... да не забравяме застани в поза жирав ... задръж на половин натиснато .. после донастрой това и ме щтракни ....![]()
![]()
мисля, че разбираш какво имам предвид ... много е хубаво да можеш да си настройваш всичко, но един качествен автоматик е задължителен ако искаш да присъстваш на снимките
такишо!качествения автоматик го има на споменатяи от мен фотоапарат!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”