musura написа:Някой сядал ли е на задната седалка на Ярис?
Аз съм пътувал с ярис до Белград и обратно. С още 3ма човека.
Не беше много комфортно, но не е като да неможе.
Гацо Бацов написа:Не беше много комфортно, но не е като да неможе.
santo_trafficante написа:Пунтото е доста широчко. най голямата в класа си. хубаво върви и доста колици продадоха не само в Бг. до момента няма някви рекламации в сервизапървите бройки имаха проблем с кормилна рейка/сменяха я безплатно/. колата много си заслужава има промоция и цената е добра
kris11 написа:Яриса като стане на 4-6 години и ще започнат проблемите с резервните части.
musura написа:Гацо Бацов написа:Не беше много комфортно, но не е като да неможе.
Аз като си нагласих седалката да ми е удобна (шофьорската) и отзад даже и дете неможеше да си пъхне крачето. Яриса е или за втора кола на жената, или за семейство без деца или най-много с едно, като ще се ползва предимно градско без пренасяне на колички и подобни "едрогабаритни" стоки![]()
Пунтото е доста по-широко
neon написа:Колега, а случайно да знаеш, че задната седалка на Ярис-а се мести, за да освобождава място за пътуващите или увеличаване на багажното пространство!
niikoo_1 написа:И какво от това, ако се качи по-едър човек дори и в крайно положение да е задната седалка пак ще е тясно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 43 госта