Колеги,някой ако може да помага.Искам да разглобя един ериксон
r320s стара пръчка но работещ само дета взе да си губи обхвата и ме съмнява че вътре не прави добър контакт с онтената.не си заслужава да го нося на ремонт и затова ще се пробвам ама не виждам никъде ни болт ни нищо .Че ако може помощ .... благодаря
Разглобяване на GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Разглобяване на GSM
mely написа:Колеги,някой ако може да помага.Искам да разглобя един ериксон
r320s стара пръчка но работещ само дета взе да си губи обхвата и ме съмнява че вътре не прави добър контакт с онтената.не си заслужава да го нося на ремонт и затова ще се пробвам ама не виждам никъде ни болт ни нищо .Че ако може помощ .... благодаря
Имам го същия ,железен беше докато не се получи същото,мноо съм го оглеждал но май спец трябва да за се отвори и да се смени антената.Сега си стои

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Имам такъв, разглобявал съм го.
Та, по стъпки: махаш антената, след това махаш копченцето за 'волумето' отстрани - издърпва се. Естествено, махаш батерията, за да не стане някаква инфекция, докато го отваряш. Цялата пластмасова част се държи върху алуминиевата основа на щипки - много са - с нещо остро повдигаш малко по малко пластмасовата част и като я повдигнеш от едната страна, издърпваш леко и всичко си пада само. Внимавай при повдигането и издърпването да не строшиш нещо по ръбовете отдолу - щипки има и до куплунга за RS-a/зареждачката. В общи линии е това, ама може да си сигурен, че губенето на обхвата не ти е от връзката на антената.... Ремонт крайно стъпалце е към 30-40 кинти... Прецени дали си струва...
Та, по стъпки: махаш антената, след това махаш копченцето за 'волумето' отстрани - издърпва се. Естествено, махаш батерията, за да не стане някаква инфекция, докато го отваряш. Цялата пластмасова част се държи върху алуминиевата основа на щипки - много са - с нещо остро повдигаш малко по малко пластмасовата част и като я повдигнеш от едната страна, издърпваш леко и всичко си пада само. Внимавай при повдигането и издърпването да не строшиш нещо по ръбовете отдолу - щипки има и до куплунга за RS-a/зареждачката. В общи линии е това, ама може да си сигурен, че губенето на обхвата не ти е от връзката на антената.... Ремонт крайно стъпалце е към 30-40 кинти... Прецени дали си струва...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
chefito написа:L&R написа:vladtod ® написа:zmej написа: махаш антената
тва как става,дърпаш със все сила?
Да и ако е по стара става на две
след това ти остава със силен и енергичен удар да го срещнеш с плочките и от там във вечната тишина на gsm гробището...
Не!!!
Носиш го в найлонов плик на майстора и му викаш, ако си майстор - сглоби го.Реклама имаше такава на Германос мисля

Върни се в “ОФФ-Топик - други”