Промяна в градусите
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
колега да не би този трипътник да стой отпред на двг и е пластмасов да има в него термостат и датчик за температура.това е едно от слабите места на двигателите.това че има един отвор повече не е от значение защото оригинален фабричен няма от къде да купиш моя го смених и температурата и при мен падна с няколко градуса но не е фатално разхода си е същия вървенето същота перката се включва нормално не пипай нищо просто карай и гледай да не прегрее лято по задръстванията!
- Blue
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miki написа:Двигателя ми е 1.8 ABS. Моя фланец също беше протекъл и си купих от Ицо от ХЕЕД'91. Оригиналния беше с един отвор, новия с два. На мен също ми казаха, че с един вече не се произвеждат. Втората дупка е с тапа, след смяната на фланеца няма никаква разлика в отчитането на температурата.
На кой отвор сложиха термодатчика и на кой тапата?
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Моят двигател също е 1.8 ABS, сменях два пъти термостат. Първият път отваряше големия кръг на 92 градуса, сега на 86 или 84, непомня точно. Оказа се, че има различи модели, които отварят на различна температура. Обясниха ми, че това не е фатално, не е задължително да отваря точно на 90 градуса. VW са капризни на течности от всякакъв вид по принцип. Зная, че температура от порядъка на 90-100 градуса за VW не са фатални за двигателя, макар да е необходимо да се звемат мерки, когато има проблем. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”