Tyno написа:Аз сам шофиор, който пуска чакащи от 15 мин коли от десен път без предимство, но наай се дразня когато някой отзад ми набие клаксона що съм спрял или този който го пусна не ми каже едно благодаря.
Също спирам когато гледам пешеходец на тротоара как седи и чака да спрат колите за да мине по пътеката, и си чака ли чака............
Е така един как щеше да отнесе едно лейтенандче....
На нашата пешеходна пътека, точно до блока, някакъв ПЕДЕРАСТ!!! (пиша го без извинение!) беше бъснал майка с количка. Жената в последния момент успяла да бутне количката напред, но тя не успяла да избяга. Няколко дни била в кома, пиеше за нея в бг-мамма-та. Не знам накрая дали оживя, но резултата беше че 1 седмица... една нищо и никаква нищожна седмичка... на тази пешеходна пътека винаги имаше патрулка и полицай.
Та прибирам се от работа, гледам, един ТИР спрял, виждам, че и сенки на хора се мяркат отпред. Намалям и тъй като нямам видимост, спирам. След мен обаче един малоумник, явно бързащ, ако се съди по рева на малолитражката му, се залюти, разсвири... и в дясна лента, газ! и... добре, че полицайчето, дето се подаде преди бабата с пазарските чанти, за да види кой свири беше доста пъргав!
Аман от идиоти!