Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 18 апр 2007 14:13

Roberta написа:Най-редовно облепях тоалетната чиния вкъщи с целофан ....... по време на режима на тока в София :oops: :oops: :oops:

защо с целофан
ква е идеята :shock

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 18 апр 2007 14:15

Моите първи спомени за лудории почват още от 3-годишен. Тогава живеехме с братовчед ми. От малък си падам пироман, и веднъж гледам на масата един кибрит. Реших "да си запалим огън", братовчед ми одобри идеята, и след малко табуретката беше в пламъци, а ние обикаляхме около "огъня" и се радвахме :lol: По едно време дойде баща му, и за огромно наше учудване ни отмъкна "огъня" и го занесе бегом на терасата :lol: Много се чудих защо не ни се кара, докато преди няколко години разбрах, че си помислил, че табуретката се била запалила сама от печката с реотани.

Друг спомен пак от това време - влизам аз в пералнята - Перла 04 (страшна работа), сядам в барабана да се люлея. По едно време идва братовчед ми, вижда ме вътре и решава да ме "изпере" - затваря пералнята, и вече почва да сипва прах за пране. Добре, че дойде кака, че сега можеше и да не пиша
:lol: :lol: :lol:

Като по-голям не се разделях с прашката, доста керемиди и прозорци съм потрошил (естествено, не нарочно, аз какво да направя, че зад врабчето примерно е имало прозорец, и точно преди камъка да го отнесе, то е изхвърчало?!), но още помня как веднъж с още 2-ма приятели накривихме капаците на 10-на коли в квартала, били сме на 6-7г. Беше по времето, когато имаше само москвичи, лади, волги и запорожци. Бяхме седнали на капака на една ЗАЗ-ка, и си лафехме. После се преместихме на един Москал, и... капака хлътна :shock . На ЗАЗката не хлътна, а на Москала - хлътна. Стори ни се странно, и решихме да проверим колко са здрави ламарините и на останалите коли. След малко вече се катерехме по една Волга, и скачахме от нея на земята. Явно не беше толкова здрава, колкото изглеждаше на пръв поглед :twisted:
По едно време дойде един 'батко' (ко прайте ве, зайци?), и реши да ни покаже един "номер" - 2-3 коли се озоваха с картофи в ауспуха. Както се забавлявахме, по едно време дойдоха баща ми и бащата на братчеда, видимо ядосани от нещо (тогава изобщо не разбрах защо се ядосани). Оказа се, че един съсед ни видял... Резултата - по един бой и няколко часа наказани затворени долу в мазетата, всеки в отделно и на тъмно. :oops:
М/у другото, москвича на съседа беше чисто нова 12-ца, червена, на 2 седмици, а човека кой знае колко е чакал ред за нея. Още си го пази, а първите му драскотини по багажника са наше дело...

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 18 апр 2007 14:17

Pichaga написа:
Roberta написа:Най-редовно облепях тоалетната чиния вкъщи с целофан ....... по време на режима на тока в София :oops: :oops: :oops:

защо с целофан

целофана е прозрачен, облепяш тоалетната, пускаш чинията и чакаш някой на зор да влезне в тъмницата :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 18 апр 2007 14:18

Roberta написа:целофана е прозрачен, облепяш тоалетната, пускаш чинията и чакаш някой на зор да влезне в тъмницата :oops: :oops: :oops:

:lool :lool :lool :lool :lool

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 18 апр 2007 14:19

краднехме от на brabus-а крушата май беше. Мисля че е негова като гледам каде спира голф-а . и все излизаше някои да ни вика :)

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 18 апр 2007 14:21

Толкова са много,че не се сещам за нито една :D
Една обаче не мога да забравя,щото е намесена с колата на бащата (фиат 125п, много корава кола).

Та случката става на селото ми,аз бях на около 10 години,надъхан шофер и в колата сам и си представям писта и че карам по нея,само че нашия малък пацобой натисна един педал (съединителя) и колата леко тръгна,не мога да опиша в каква олфория бях,доакто колата не се спря в близкото дърво.Нямаше поражения никакви,даже сам си признах на татко и му викам "Тате преместих колата щото там мн печеше слънце" :lol:

Може да се досетите за изражението на бащата и боя който ми дръпна като видя че съм цункал дървото, от тогава не съм се качвал отпред на тази кола.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 18 апр 2007 14:25

bluefen написа:краднехме от на brabus-а крушата май беше. Мисля че е негова като гледам каде спира голф-а . и все излизаше някои да ни вика :)

Да си ми върнеш крушите mhihi

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 апр 2007 14:29

Сега се сетих и как изпотрошихме прозорците на едно училище докато си играехме на войници със фунииките.... Много беше забавно - едните са отвънка другите вътре и много добре се получаваше да строшиш някой прозорец и да застреляш този отвънка. Беше лятото а училище не беше функциониращо. та решихме да проникнем. Естествено Без прозорци скоро надушиха каква е работата и имаше скандал

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 18 апр 2007 14:32

В училище сме правили много мизерии.. сигурно няма да ми стигне работното време да напиша дори само по едно изречение за тях.. но ще напиша една малка част:

1) бомбите в училище вече бяха отшумелица.. и не ни пускаха а идваха проверяваха и пак си тръгваха. за това намерихме една военна димка и я пуснахме в мазето.. половината квартал стана мъгла. не учихме 3 дена

2) отново имахме контролна и номера с бомбата не мина пак.. за това се обадихме че има изсипан живак ...отново 3 дена + това се разхождаха едни с маски из даскалото

3) даскалката ми по химия се правеше на много интелигентна един ден а аз бях много любознателен и реших да си направя майтап с нея .. взех хлебна сода и лимонена киселина и си ги натъпках в бузите .. след като даскалката показваше опит с горене на сяра аз отидох направих се че помирисвам и после пих малко вода.. съответно от устата ми почна да блика бяла пяна като от вулкан .. аз се уригах 2 седмици след това щото глътнах голяма част от балончетата а даскалката напусна с бяла коса :)

4) не ми даваха да изляза да се изпикая в един час по труд и техника (даскалката се заяждаше с мене) и заключи вратата.. съответно аз и казах че ще се изпикая в кофата за буклук .. но тя не ми повярва.. е .. трябваше...

5) всичките момчета от нашия клас бяхме избягали от даскало и ни изпратиха при директорката.. отиваме ние при нея.. тя ни покани много вежливо почерпи ни с бонбони и кола и каза че сме страхотни и да продължаваме в същия дух.. ние много се зарадвахме на думите и обаче се оказа че ни помислила за отбора по футбол на училището (в който аз участвах и тя от това се е объркала).

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Сря 18 апр 2007 14:34

На село...
Зимната ваканция на 86-та...
аз със счупен крак, гипс и патерици...
след дискотеката няма кво да се прави и дойде идеята да се стоплим в училището...
"отворен прозорец" и вътре...
директорската стая...
запалена печка...
пушим, та манара да фърлиш - у въздуа ше виси...
Как ще си тръгнем без да е загасена печката??? :shock
:piss :piss :piss - трима бехме, да...
на другия ден при районния полицай :)

спооомени...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Мнениеот radotom » Сря 18 апр 2007 15:00

L&R написа:Общо правило в нашия дом беше ако спре тока да минават първо през моята стая да не съм направил поредната волтова дъга или късо съединение.

За " Направил късо съединение в час по трудово" като забележка от 4-и клас какво ще кажеш? ;)
Е, само 15 мин училището стоя без ток, де! :lol:
Най глемите ми поразии, обаче, ги правих в къщи! Хвърлях каквото ми падне от терасата! От пликчета с вода до бирени шишета!
А живея на 16 етаж.... малейииии.....

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 18 апр 2007 15:04

запалихме малко гората над вилата ни на Витоша...печахме картофи една вечер и с едни момичета и забравихме огъня и почнаха да горят едни сухи борови иглички, щото бяхме запалили огъня под един бор за по-задушевно и после стана срашно, а бяхме далече от всекив къщи и хора и никой нищо не видя, обаче се уплашихме, добре че си бяхме взели одеяла и с тия одеяла успяхме да потушим огъня, изгоряха само 5-6 кв.м. площ.
извода къв е...
никога не прави две три неща едновременно

п.с. Баси изречение без точка малиии, изпрегнах

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Сря 18 апр 2007 15:38

ACCELERATOR написа:... влизам аз в пералнята - Перла 04 (страшна работа), сядам в барабана да се люлея...

Ей, човече, отдавна не съм се радвал толкова на такова начало, пък макар да било и на абзац! :bowdown

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 18 апр 2007 15:41

МАЛИИИИ..
на село зима.. стуууд.. пикае ми се.. ма тоалетната вън.. на 30 мтр..
айде в/у печката... леле какъв с смрад...

ходехме всяко лято около началото на септември и с прашките чупехме почти всичките стъкла на даскалото... ;)

3 ти клас.. 8 март... ден на мама..
внасям 3 бири... в даскало.. почваме да ги пием.. МЪЖЕ.... после директорката после голяма реч ни изнесе... ;)

25 поликлиника.. докато я строяха..
ходихме и крадяхме едни дълги винтове с гайки за кофраж.. ползвахме ги за щанги...
даже си ги отвинтвахме...
чудно на следващият ден що ли се суетяха около някакъв паднал кофраж...

и т.н ...
паленето на сяра калиев перманганат и бронз.. отдалечено с батерия и графит вързан на късо...

изгорихме на една жена пердетата на балконо..
И тя кат излезна да крещи.. и крещи..
А един пич Калоян... най-невъзмутимо... сле около 20 секунди крещене.. от оназ.. вика най-невъзмутимо..
Добър ден ;)
беееж....

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 18 апр 2007 15:47

Roberta написа:
Pichaga написа:

защо с целофан

целофана е прозрачен, облепяш тоалетната, пускаш чинията и чакаш някой на зор да влезне в тъмницата :oops: :oops: :oops:
:shock :shock :shock баси и номера :shock
п.с. малии като нема ток требе да те дебна кво правиш :shock :shock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”