питане за халоген?
питане за халоген?
колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за халоген?
Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .DMX написа:колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
След като си ги вземеш си правиш окавеляването ,ако нямаш фабри4ни кабели за халогени , слагаш си клю4е в купето и си готов ........
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Vextor написа:Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .
След като си ги вземеш си правиш окавеляването ,ако нямаш фабри4ни кабели за халогени , слагаш си клю4е в купето и си готов ........
То ключ хубо ама РЕЛЕТО кой да го сложи?
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Oкабеляване за мен зна4и , да си направи вси4ко необходимоznainainai написа:Vextor написа:Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .
То ключ хубо ама РЕЛЕТО кой да го сложи?
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
За халогените вижте тва http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=461. Може да ви свърши работа.
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .DMX написа:колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
Баце, втори път те хващам в издънка....днес ходих в Тонекс и човека бръкна в компа и каза че такива халогени с решетки никога не са имали и продавали....я се напъни и се сети дали не е било някъде другаде.....че ме хвана треската и мен......иначе за инфо в Юнитрейд са 190 лв единия....ужас и безумие....
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
80 лева бяха заедно с решетките , едно приятел4е си ги купи то4но от тамrequest написа:Vextor написа:Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .DMX написа:колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
Баце, втори път те хващам в издънка....днес ходих в Тонекс и човека бръкна в компа и каза че такива халогени с решетки никога не са имали и продавали....я се напъни и се сети дали не е било някъде другаде.....че ме хвана треската и мен......иначе за инфо в Юнитрейд са 190 лв единия....ужас и безумие....

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”