питане за халоген?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
DMX
Автомобил:
Двигател:

питане за халоген?

Мнениеот DMX » Сря 18 апр 2007 22:23

колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Re: питане за халоген?

Мнениеот Vextor » Сря 18 апр 2007 22:29

DMX написа:колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .
След като си ги вземеш си правиш окавеляването ,ако нямаш фабри4ни кабели за халогени , слагаш си клю4е в купето и си готов ........

majesty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот majesty » Чет 19 апр 2007 15:26

Някаква ориентировъчна цена?
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 19 апр 2007 16:20

Vextor написа:Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .
След като си ги вземеш си правиш окавеляването ,ако нямаш фабри4ни кабели за халогени , слагаш си клю4е в купето и си готов ........

То ключ хубо ама РЕЛЕТО кой да го сложи?

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Чет 19 апр 2007 17:44

znainainai написа:
Vextor написа:Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .

То ключ хубо ама РЕЛЕТО кой да го сложи?
Oкабеляване за мен зна4и , да си направи вси4ко необходимо

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Чет 19 апр 2007 21:09

колега купуваш реле + цокълче за двете 4 лв,кабели квадрат и половина или два за по сигурно ,копче за включ/изключ.и това е цялата дандания.после ако не разбираш при някои жичкаджия и си готов.за цялата процедура 15 лв без жичкаджията.
ето цокълчето:
Изображение
ето и релето:
Изображение

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Вто 24 апр 2007 17:28

кво стана с халогените колега ?
ще има ли светлина или...........?

Потребителски аватар
flameman5
Автомобил: Polo + Leon TDI
Двигател: AHW 2000 + ALH 2004

Мнениеот flameman5 » Вто 24 апр 2007 18:19

Колеги какви са крушките на оригиналните халогени на Поло 6N (1997г)
и как се сменят знае ли някой, че ми е изгоряла едната

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 25 апр 2007 9:21

За халогените вижте тва http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=461. Може да ви свърши работа.

Потребителски аватар
request
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот request » Сря 25 апр 2007 22:18

Vextor написа:
DMX написа:колеги искам да си сложа на половера халогени,но съм пълен хал хабер:).искам да ви питам понеже не мисля ,4е се купуват само две крушки и слагат и айде..да ми кажете как е целия ред на нещата.96 1.6i БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
Купуват се цели решетки с халогени ..... Виждал съм такива в ТОНЕКС 1 , бул."Самоковско шосе"17А мисля 4е беше .

Баце, втори път те хващам в издънка....днес ходих в Тонекс и човека бръкна в компа и каза че такива халогени с решетки никога не са имали и продавали....я се напъни и се сети дали не е било някъде другаде.....че ме хвана треската и мен......иначе за инфо в Юнитрейд са 190 лв единия....ужас и безумие....

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Сря 25 апр 2007 22:41

request написа:
Vextor написа:

Баце, втори път те хващам в издънка....днес ходих в Тонекс и човека бръкна в компа и каза че такива халогени с решетки никога не са имали и продавали....я се напъни и се сети дали не е било някъде другаде.....че ме хвана треската и мен......иначе за инфо в Юнитрейд са 190 лв единия....ужас и безумие....
80 лева бяха заедно с решетките , едно приятел4е си ги купи то4но от там :idea:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”