За първото тримесечие на 2007 г. Групата е продала 1 470 000 автомобила по цял свят, което е ръст с 7.9% спрямо предходната година. Само в Европа са продадени 777 000 автомобила.
Източникът
Пореден рекорд в продажбите на VW!
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- Golf_Blade
reinhard написа:Можем да си пожелаем доходи които да ни позволят да повишим продажбите в БГ
От твоите уши в божията уста,че съм хвърлил око на една черна 4-ка 1.9TDI( I-то 4ервеничко) с 17-ка жанта

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Blade написа:reinhard написа:Можем да си пожелаем доходи които да ни позволят да повишим продажбите в БГ
От твоите уши в божията уста,че съм хвърлил око на една черна 4-ка 1.9TDI( I-то 4ервеничко) с 17-ка жанта! Дано един път завинаги таз наща прекрасна татковина влезне в релсите ,че и българина да се поотпусне малко и да се почувства бял човек!
нова?
- Golf_Blade
Нужно ли е да е нова е баце,в момента в БГ се е разпростряла такава хипер инфлация ,че работата отива към застой и стагнация което е предвидимо според нашите пазарни условия и стандарт на живот който водим! Ти ми говориш за НОВА кола,каде с тая табуретка е! Нова кола ще мога да си позволя най-вероятно за 60 годишния ми юбилей,ако въобще доживея до толкова,защото като гледам как е тръгнало нащо поколение(84,85,86,87) ще обере пешкира на всичките простотии -като почнеш присъединяване към валутен борд,присъединяване към ЕС,приспособяване на нашата икономика спрямо икономиката на ЕС, всичкото това мъчило е нерви и яко бачкане ако искаш да оцелееш в тези нелеки условия на живот! Ти ми говориш за нови коли,каде отиваш може би? Ще си караме дъртите таратайки докато ни падне шапката,а намазаните 4-ки и 5-ци(даж боже 6-ци) ще ги гледаме само по интернет сайтовете и ще въздишаме тежко по тях успокоявайки се с " Абе и при нас ще дойде време да караме такива коли" ! Да ама не ! Такава е тя,кучетата си лаят кервана си върви! 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Blade написа:Нужно ли е да е нова е баце,в момента в БГ се е разпростряла такава хипер инфлация ,че работата отива към застой и стагнация което е предвидимо според нашите пазарни условия и стандарт на живот който водим! Ти ми говориш за НОВА кола,каде с тая табуретка е! Нова кола ще мога да си позволя най-вероятно за 60 годишния ми юбилей,ако въобще доживея до толкова,защото като гледам как е тръгнало нащо поколение(84,85,86,87) ще обере пешкира на всичките простотии -като почнеш присъединяване към валутен борд,присъединяване към ЕС,приспособяване на нашата икономика спрямо икономиката на ЕС, всичкото това мъчило е нерви и яко бачкане ако искаш да оцелееш в тези нелеки условия на живот! Ти ми говориш за нови коли,каде отиваш може би? Ще си караме дъртите таратайки докато ни падне шапката,а намазаните 4-ки и 5-ци(даж боже 6-ци) ще ги гледаме само по интернет сайтовете и ще въздишаме тежко по тях успокоявайки се с " Абе и при нас ще дойде време да караме такива коли" ! Да ама не ! Такава е тя,кучетата си лаят кервана си върви!
бройките мисля се отнасят за НОВИ коли....не вярвам VW да има статистика за продадените стари коли...
- Golf_Blade
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”