Пореден рекорд в продажбите на VW!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Пореден рекорд в продажбите на VW!

Мнениеот brabus » Чет 19 апр 2007 9:11

За първото тримесечие на 2007 г. Групата е продала 1 470 000 автомобила по цял свят, което е ръст с 7.9% спрямо предходната година. Само в Европа са продадени 777 000 автомобила.
Източникът

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Чет 19 апр 2007 9:15

Сектата е като октопод, пуснала е пипала по целия свят! :twisted:

LONG LIVE THE VOLKSWAGEN :!:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Чет 19 апр 2007 9:19

Можем да си пожелаем доходи които да ни позволят да повишим продажбите в БГ : vw fen

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Чет 19 апр 2007 9:28

reinhard написа:Можем да си пожелаем доходи които да ни позволят да повишим продажбите в БГ : vw fen

От твоите уши в божията уста,че съм хвърлил око на една черна 4-ка 1.9TDI( I-то 4ервеничко) с 17-ка жанта :twisted: ! Дано един път завинаги таз наща прекрасна татковина влезне в релсите ,че и българина да се поотпусне малко и да се почувства бял човек! :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 19 апр 2007 9:34

Golf_Blade написа:
reinhard написа:Можем да си пожелаем доходи които да ни позволят да повишим продажбите в БГ : vw fen

От твоите уши в божията уста,че съм хвърлил око на една черна 4-ка 1.9TDI( I-то 4ервеничко) с 17-ка жанта :twisted: ! Дано един път завинаги таз наща прекрасна татковина влезне в релсите ,че и българина да се поотпусне малко и да се почувства бял човек! :roll:

нова?

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Чет 19 апр 2007 9:52

Нужно ли е да е нова е баце,в момента в БГ се е разпростряла такава хипер инфлация ,че работата отива към застой и стагнация което е предвидимо според нашите пазарни условия и стандарт на живот който водим! Ти ми говориш за НОВА кола,каде с тая табуретка е! Нова кола ще мога да си позволя най-вероятно за 60 годишния ми юбилей,ако въобще доживея до толкова,защото като гледам как е тръгнало нащо поколение(84,85,86,87) ще обере пешкира на всичките простотии -като почнеш присъединяване към валутен борд,присъединяване към ЕС,приспособяване на нашата икономика спрямо икономиката на ЕС, всичкото това мъчило е нерви и яко бачкане ако искаш да оцелееш в тези нелеки условия на живот! Ти ми говориш за нови коли,каде отиваш може би? Ще си караме дъртите таратайки докато ни падне шапката,а намазаните 4-ки и 5-ци(даж боже 6-ци) ще ги гледаме само по интернет сайтовете и ще въздишаме тежко по тях успокоявайки се с " Абе и при нас ще дойде време да караме такива коли" ! Да ама не ! Такава е тя,кучетата си лаят кервана си върви! :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 19 апр 2007 9:54

Golf_Blade написа:Нужно ли е да е нова е баце,в момента в БГ се е разпростряла такава хипер инфлация ,че работата отива към застой и стагнация което е предвидимо според нашите пазарни условия и стандарт на живот който водим! Ти ми говориш за НОВА кола,каде с тая табуретка е! Нова кола ще мога да си позволя най-вероятно за 60 годишния ми юбилей,ако въобще доживея до толкова,защото като гледам как е тръгнало нащо поколение(84,85,86,87) ще обере пешкира на всичките простотии -като почнеш присъединяване към валутен борд,присъединяване към ЕС,приспособяване на нашата икономика спрямо икономиката на ЕС, всичкото това мъчило е нерви и яко бачкане ако искаш да оцелееш в тези нелеки условия на живот! Ти ми говориш за нови коли,каде отиваш може би? Ще си караме дъртите таратайки докато ни падне шапката,а намазаните 4-ки и 5-ци(даж боже 6-ци) ще ги гледаме само по интернет сайтовете и ще въздишаме тежко по тях успокоявайки се с " Абе и при нас ще дойде време да караме такива коли" ! Да ама не ! Такава е тя,кучетата си лаят кервана си върви! :roll:

бройките мисля се отнасят за НОВИ коли....не вярвам VW да има статистика за продадените стари коли...

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Чет 19 апр 2007 9:58

Ти май въобще не ми схвана мисълта ми се струва! Можем само да се радваме ,че VW имат такива продажби! Ако прочетеш внимателно кво съм ти написал и се замислиш и си малко от малко умен ще разсъдиш,че скоро едва ли ние ще можем да допринесем към продажбите на нови коли! Чат ли си ? :wink:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 19 апр 2007 10:31

Golf_Blade написа:...че съм хвърлил око на една черна 4-ка 1.9TDI( I-то 4ервеничко)...

Наистина прекрасен автомобил, само дето смяната на косумативи (ролките са 4+1, з.колело на коляновия вал, ремъци+труд) е минимум ~450 лева :?

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Чет 19 апр 2007 10:46

Бравоооо : vw fen

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”