???допьлнително слаган климатик???

Техническа и сервизна информация за Passat
mishoka
Автомобил:
Двигател:

ехо

Мнениеот mishoka » Сря 18 апр 2007 23:03

ЗА стерлката съм сигурен,защото не моге с нов термостат да ми отвариа на по-висока темп,а и един приател е гледал в ниакакво списание,че го дават,като възможен дефект за тези пасати. . .а и ми мериха температурата с лазерен термом.Радиатор ниама да смениам засега иначе мерси за офертата.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 19 апр 2007 11:45

Аз вчера си поиграх с една отвертка и си калибрирах стрелката да ми показва вярно (смених темп. датчик и с помощта на термометър си калибрирах датчика да показва каквото трябва).Става като се разглоби таблото и вътре отзад зад стрелката има една врътка с контра шайбичка и оттам се регулира показанието.А отделно има една друга вртъка за началното положение за да се нагласи така,че рпи изгасен двигател да си седи на колчето.
Успех!

mishoka
Автомобил:
Двигател:

ухааа

Мнениеот mishoka » Чет 19 апр 2007 21:30

Да ти кайа маи ниама да тръгна да се занимаважНито имам толкова време,нито ме притесниава,че не е точна стрелката,важното е да работи двигатела както триабва.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 23 апр 2007 14:59

Ами при мен се наложи да го направя защото като сложих новия датчик се оказа че стрелаката показва глупопсти от сорта на 110 градуса при двигастел,който не е пален от 20-тина минути и си я направих да показва точно щото иначе като загрее толкова че да включи перката вече щях да съм на 250 градуса сигурно (не че имам против ама скалата не е до толкова :lol: )

mishoka
Автомобил:
Двигател:

абе знам ли

Мнениеот mishoka » Пон 23 апр 2007 21:02

Право да ти кажа не ми се свалиа таблото пак маи за сега го реших проблема и сега се дуржи по-адекватно.Ппобах я на дълъг път и е ок.Не знам сега как да затворя темата.

Върни се в “Passat”