oHua написа:scirocco gt написа:oHua написа:POLO_SPORT написа:Ако си на мнение, че КР върви повече от Г60, няма смисъл от коментар...
Аз мисля,че КР върви повече от корадо или пасат с ПГ мотор.По тежки са.Ако е голф Г60 не знам,не съм се дърпал с такъв.
Спри да го мислиш

Не мога.
П.П.Ако тоя пич се навие пак да се пуснем,ще сложа някой да снима,и ще ти пратя клипчето.Компресорен сектант.

Незнам Корадото колко е по-тежко, то е Голф 2 отдолу, така че какво му е по-тежкото незнам! А относно дали Фолксвагените са най-бързите или най-здравите! Най-бърза ... това е ... много общо изказване, една може да е бърза, друга може да е бавна, един може да отпуска съединител, един не ... трети има гуми, втори няма гуми, четвърти на трети цилиндър има 3 бар компресия, друг пък има 12 бара! Всяка кола може да се тунингова, работата е там, че Фолксваген са едни от най-тунингованите автомобили! Имат достатъчно успехи в спорта, първият автомобил световен шампион в група А, Фолксваген Голф 2 1986 година, преди това имат доста успехи с Ауди в световния рали-шампионат имат и много успехи в пистовите състезания! Сега имат прекрасни успехи с дизели в крос-кънтри шампионата и отново в пистовите състезания! За здравина ... ми съжалявам много, Фиат, Форд може всеки един да си ги потърка отзад! Имат достатъчно успехи и достатъчно награди, най-продфаван автомобил и т.н. ... просто толкова успехи колкото има Фолксваген ... ми малко фирми могат да се похвалят! Може да не са най-здравите, но са едни от тях! А за бързината ... 1400 кубика 170 коня ... 7,2 литра разход .... супер ... факт!!! От европейските прозиводители не отстъпва нито на БМВ, нито на Мерцедес, нито на Пежо-Ситроен групата!