Golf_Blade написа:pugsy написа:маховици,валове,клапани какво ли не ами ако на типото също се направи,за да са и 2-те коли "тунинговани",а не едната пипана,а другата сток,най добре ще се разбере ако типо седичи и някой с г60 се пуснат -:)
Стига ги хвали тез МАКАРОНИ бе пич,нема смисъл да се сравняват Голф 2 и Типо! Нали се сещаш че Типо 2.0 150 коня ще си купя за 3000лв и то ще е в перфектно състояние! Намери ми перфектен Голф 2 КР за тия пари и направо да го взимам! Цената определя качеството има един закон в икономиката! А за разлика от 1000,1500 лв ще има драстична разлика в качеството м/у Фиатката и Голфа не мислиш ли ? А защо слагаш Седичи,сложи 93г Типо фабрично,2.0 16клапана 115 коня VS Голф 3 2.0 16 клапана същата година да видим кой кого а ? Аде стига с тия вечни тъпотии Фиат или Volkswagen! Сектата си е секта,какво мнение очакваш да чуеш?![]()
П.П. Мисля че Голф-а се е доказал в годините, като машина и като БЕГАЧКА !Мисля ,че няма смисъл от някви безумни тестове и гонки за да покаже какво представлява! ПОЗДРАВИ!
Ми един познат си продаде перфектен КР преди около 2 месеца за 2800