Тази „прекрасна гледка” е от стената на язовир Въча.
Коментарите оставям на вас!
reinhard написа:Миналата година бях на Несебър всеки знае кво е там-ужас.На връщане обаче пътувах през Варна и се отбих на Камчия да починем и да хапнем.Еми кво да ви кажа супер малко хора-дивотия.Изглежда готино за почивка но лошото е че там пък е другата крайност-много много западнало плажа не се охранява и само развалини.Но пък цацата беше супер.Та се замислям за тази година
da__buzz написа:аз ако тръгна да слагам снимки на строежите в санито ще задръстя саита и връската на 2 по малки града![]()
но да ви кажа на мен ми харесва,колкото повече хотели толкова повече парички за мен и другите по морето.но за планините е друг въпроса,там наистена е кофти.по добре е да има хотели от колкото българи с палатки които осират всичко за 4 дни и после си заминават без да чистят.глетката преди и сега е различна,няма вече запален оган,няма буркани по храстите. е то малко няма храсти ама на кои му трябват на море са дошли не на храсти
jaba7a написа:не могаmusura написа:Предтавяте ли си само какво са говорели индианците, когато белите хора са се заселили в Америка?
наиситна не е спряло живота.....просто коренно се променя начина по които се живееmusura написа:jaba7a написа:не могаmusura написа:Предтавяте ли си само какво са говорели индианците, когато белите хора са се заселили в Америка?
Ами от рода на сегашните писаници за битаци, блокове и т.н.
Примерно е било така "Ще ни избият бизоните"; "Няма жива душа да остане" и т.н. ...
Е верно, че белите хора са им избили бизоните и сега на живо ги има само в резерватите, но това не е спряло живота или развитието на нацията
jaba7a написа:наиситна не е спряло живота.....просто коренно се променя начина по които се живее
musura написа:jaba7a написа:наиситна не е спряло живота.....просто коренно се променя начина по които се живее
Ами ако някой си мисли, че ще си живеем винаги по един и същ начин - много се лъже. Волю-неволю живота се променя, хората се променят, джаджите се променят, природата се променя ...
Разбира се, че всичко трябва да става законно и в някакви граници и рано или късно нещата ще се успокоят. Всички са минали по този път, няма ние да откриваме топлата вода. Както в Клондайк много златотърсачи са загинали, така и малцина са забогатяли. И в нашите курорти ще е така - след няколко години ще събаряме фалиралите хотели и ще озеленяваме.
faf4o написа:da__buzz написа:аз ако тръгна да слагам снимки на строежите в санито ще задръстя саита и връската на 2 по малки града![]()
но да ви кажа на мен ми харесва,колкото повече хотели толкова повече парички за мен и другите по морето.но за планините е друг въпроса,там наистена е кофти.по добре е да има хотели от колкото българи с палатки които осират всичко за 4 дни и после си заминават без да чистят.глетката преди и сега е различна,няма вече запален оган,няма буркани по храстите. е то малко няма храсти ама на кои му трябват на море са дошли не на храсти
Такива като теб осраха Несебър.Във всяка църква картини продават.Бахти битака,бахти Несебъра.Батко от строежи няма де да те копнат като дигнеш бялото знаме ве,ще ми говориш ти за парички.
musura написа:
Ами ако някой си мисли, че ще си живеем винаги по един и същ начин - много се лъже. Волю-неволю живота се променя, хората се променят, джаджите се променят, природата се променя ...
da__buzz написа:faf4o написа:da__buzz написа:аз ако тръгна да слагам снимки на строежите в санито ще задръстя саита и връската на 2 по малки града![]()
Такива като теб осраха Несебър.Във всяка църква картини продават.Бахти битака,бахти Несебъра.Батко от строежи няма де да те копнат като дигнеш бялото знаме ве,ще ми говориш ти за парички.
след няколко години ще събаряме фалиралите хотели и ще озеленяваме.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта