zfa159 написа:Ей колега не се шашкай
Един колега в работата караше такава количка и я купи на 330 000![]()
Вървеше като щура (лично аз съм я карал с 170 и даже си имам акт от Кат който го доказва).
Тя тази количка много си върви на газ и не яде много (от София до добрич съм я карал и хванах разхода няколко пъти).
И на нея си и тракаха клапаните ама то ако не трака няма да се чува че работи мотора(могат да си тракат още много километри макар че не е много полезно за разпределителния вал)
Иначе незнам откъде си заредил ама има едно ОМВ на магистралата (след Ябланица е в посока София) и оттам като заредя каквото и да е гориво колата лети като луда по баир-а на Витиня.
И да грохне колата в крайна сметка едни ремонти сегменти и шлайф на блока и вала и нови лагери са ти не повече от 300-400лв за части с всичките гарнитури и т.н. и получаваш нов двигател,готов за още подвизи
Успех!
hristian37 написа:Колеги днес ми се наложи да пътувам на село и колата ми хвърли в ебати размислите - заредих си газ преди тръгване на Газостанцията която винаги в продължение на 1 год си зареждам - нищо от 3 месеца на съм пипал по двигателя- колата започна да върви като луда![]()
- това се изрази най-вече на връщане по автомагистрала Хемус - по баира на Витиня след втория тунел - в тунела карах с 90км/ч на 5та с 3ма 4овека и една каса бира(пълна) в багажника - и на излизане настъпих газта до дупка -колата набра до 140
![]()
![]()
и изкара Витиня без да пада
![]()
![]()
. Това не е било никога
После се сетих ама не можах да си намеря учебника по ДВГ - в графиката за живота на двигателя най висока мощност даваше малко преди тоталния срив. Вие какво мислите??? Става дума за колата от подписа ми - на километража показва 227000км?
![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 86 госта