Карам Поло 1.0 97г..При движение особено с над 100 км.се чува бучене, възможно ли е да е поради малкия двигател или е от лагери или нещо друго?Гумите са ми ниско профилни, ако това има значение...
Струва ми се, че звука идва откъм предницата.
При движение се чува леко бучене.От какво може да е?
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
както казват колегите най-вероятните причини са лагер или крива гума. добре е да провериш дали гумите са о.к. на баланс, за да не ти направят беля. инъче лагера не е толкова опасен и може да не се сменя веднага ако не те дразни много. ако го сменяш трябва да си сигурен , че е тоячно той, защото на мен ми смениха здравия 

- g_velev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най вроятно за да бучи при висока скорост е лагер на някое от колелетата. И при мен беше така. Отиваш на сервиз и там ще ти го диагностицират и сменят. И един съвет: Сменя се само този лагер дето е прецакан, щото може да почнат да ти дават акъл даги сменяш по двойки:)
При мен бученето отначало беше само над 100 км скорост, а след това започна да бучи и при по-малка скорост, оказа се лагер на задно дясно колело.
При мен бученето отначало беше само над 100 км скорост, а след това започна да бучи и при по-малка скорост, оказа се лагер на задно дясно колело.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: При движение се чува леко бучене.От какво може да е?
dominato написа:....
Струва ми се, че звука идва откъм предницата.
Мале мале. Е колега неможеш ли да бъдеш малко по-подробен в описанията.
Аз ко да кажа като на мен воданта помпа ми вие, нещо много гадно "Дрънчи" отпред в дясно след 2к оборота имам и клапан който чука

Незнам какво разбираш под висока скорост колега, но аз като подкарам мойта извън градско постоянно надъвам музиката

Малка кола с малък двигател! Аз си мисля че мойта като са я правили са я смятали до 80км/ч

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”