Ай сега пък ти думи. Че вървят спор няма. Аз спокойно залепям 225 км/ч на магистралата.stilko написа:А неможе ли след удара да не е блокирал на 217, а да се е изкривил на 217Това със скоростомера ми е малко ала бала.
С този курник с 217 немогат да съберат колата, камо ли него.

Е това мисля бие всякакви рекорди - катастрофа с 217 км/ч
HuiStroshen ?
Колега, да не се обиждаме!
Да запазим спокойния тон във форума
Да те попитам, милионите които се плащат за адвокати и кампавията в Европа, от къде са? От роднините на медиците?
- От нас са! Като плащаш данък %-ти отиват
зa тях а не за дупки, кучета, деца, пенсии, здраве и пр.
Защото тези които не си свършиха навреме работата сега пръскат наши пари и се опитват така да направят, че друг да им свърши работата (визирам Евродепутати, интелектуалци и пр.) щото са се барали по мъдете!
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!
Да запазим спокойния тон във форума

Да те попитам, милионите които се плащат за адвокати и кампавията в Европа, от къде са? От роднините на медиците?
- От нас са! Като плащаш данък %-ти отиват
зa тях а не за дупки, кучета, деца, пенсии, здраве и пр.
Защото тези които не си свършиха навреме работата сега пръскат наши пари и се опитват така да направят, че друг да им свърши работата (визирам Евродепутати, интелектуалци и пр.) щото са се барали по мъдете!

- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: HuiStroshen ?
Perso написа:

Ако колега това беше твой роднина,близък,приятел???Дали такова щеше да ти е мнението?М?Аз съм много по съгласен да ми отиват данъците за такива работи отколкото за правителствени коли,за знаини и незнайни разходки на държавните глави,за международни посещения и т.н.Хайде моля те,но както ти каза,нека запазим добрия тон във форума

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Сега ми дойде нещо на ум което може да опровергае 217-те километра..незнам дали тези които са писали статията са се сетили за това.. но просто немога да си представя удара за да си направя изводите.. примерно замислете се .. като карате на лед..или когато колата е във въздуха няма сцепление на гумите и когато даваш газ километража се вдига до извънземни скорости нали така ? ами ако се е обръщал и през това време е натискал газта докато не се е ударил някъде и не му е блокирал километража ? ако някой може да ме упровергае но май тази катастрофа не е била с толкова километри като се позамисли човек ? вие как мислите ?
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Сега ми дойде нещо на ум което може да опровергае 217-те километра..незнам дали тези които са писали статията са се сетили за това.. но просто немога да си представя удара за да си направя изводите.. примерно замислете се .. като карате на лед..или когато колата е във въздуха няма сцепление на гумите и когато даваш газ километража се вдига до извънземни скорости нали така ? ами ако се е обръщал и през това време е натискал газта докато не се е ударил някъде и не му е блокирал километража ? ако някой може да ме упровергае но май тази катастрофа не е била с толкова километри като се позамисли човек ? вие как мислите ?
Ще додеш ти на мойто...

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
audiokick написа:Ще додеш ти на мойто...Напълно си прав - форсаж по време на летене...
аз ти казах че ще се съглася ако видя снимки а сега до колкото си правя извод от тази снимка.. мисля че се е въртяла и от там ми дойде идеята.. та.. май май.. човека може да му се е скъсал носача със 100 те са го набедили че е карал със 700
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:audiokick написа:Ще додеш ти на мойто...Напълно си прав - форсаж по време на летене...
аз ти казах че ще се съглася ако видя снимки а сега до колкото си правя извод от тази снимка.. мисля че се е въртяла и от там ми дойде идеята.. та.. май май.. човека може да му се е скъсал носача със 100 те са го набедили че е карал със 700
Принципно, само господ знае кво се е случило, но и на мен не ми се връзва цялата картинка.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Някой може ли да изнамери по перспективни снимки на колата да я видим отвън?
май май не се е обръщала до колкото успях да намеря информация и все пак можем само да гадаем
Колата излита от пътя и се блъска челно в 3 крайпътни дървета. Скоростомера на "Алфа Ромео" е застинал на 217 километра в час. Части от автомобила са открити на 400 метра от мястото на катастрофата.
май май не се е обръщала до колкото успях да намеря информация и все пак можем само да гадаем
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro_g400 написа:Абе хубаво е да има подобни теми.Аз лично се замислям и ставам по толерантен на пьтя.![]()
![]()
колега и да се замисляш и да се променяш като те изджасат от някъде кел фаида.....
Нищо няма да се промени, ще става все по зле, колкото повече коли се внасят толкова повече всеки става шофьор, след което предстоят и повече катастрофи..... единствените мерки които могат да се вземат са отнемане на свидетелство за управление на МПС... при превишена скорост за 6 месеца.... при повторен случай отнемане завинаги!!! И съм напълно за!!! за такива Закони!!!

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Tyno написа:joro_g400 написа:Абе хубаво е да има подобни теми.Аз лично се замислям и ставам по толерантен на пьтя.![]()
![]()
колега и да се замисляш и да се променяш като те изджасат от някъде кел фаида.....
Нищо няма да се промени, ще става все по зле, колкото повече коли се внасят толкова повече всеки става шофьор, след което предстоят и повече катастрофи..... единствените мерки които могат да се вземат са отнемане на свидетелство за управление на МПС... при превишена скорост за 6 месеца.... при повторен случай отнемане завинаги!!! И съм напълно за!!! за такива Закони!!!
За съжаление шофьорите се надъхват един други колко много "вървят" колите им и че това 120км/ч са нищо работа. Вярно че съвременните коли набират без проблем и по-големи скорости, обаче ефектът след сблъсък с дадена скорост е същия като преди 50 години.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”