Е това мисля бие всякакви рекорди - катастрофа с 217 км/ч

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 23 апр 2007 21:13

stilko написа:А неможе ли след удара да не е блокирал на 217, а да се е изкривил на 217 :?: Това със скоростомера ми е малко ала бала.

С този курник с 217 немогат да съберат колата, камо ли него.
Ай сега пък ти думи. Че вървят спор няма. Аз спокойно залепям 225 км/ч на магистралата.

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

HuiStroshen ?

Мнениеот Perso » Пон 23 апр 2007 21:15

Колега, да не се обиждаме!
Да запазим спокойния тон във форума :beer
Да те попитам, милионите които се плащат за адвокати и кампавията в Европа, от къде са? От роднините на медиците?
- От нас са! Като плащаш данък %-ти отиват
зa тях а не за дупки, кучета, деца, пенсии, здраве и пр.
Защото тези които не си свършиха навреме работата сега пръскат наши пари и се опитват така да направят, че друг да им свърши работата (визирам Евродепутати, интелектуалци и пр.) щото са се барали по мъдете!
:beer

АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: HuiStroshen ?

Мнениеот Huizel » Пон 23 апр 2007 22:06

Perso написа:

АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!

spam За пореден път се убеждавам какви ЕГОИСТИ СМЕ.
Ако колега това беше твой роднина,близък,приятел???Дали такова щеше да ти е мнението?М?Аз съм много по съгласен да ми отиват данъците за такива работи отколкото за правителствени коли,за знаини и незнайни разходки на държавните глави,за международни посещения и т.н.Хайде моля те,но както ти каза,нека запазим добрия тон във форума :wink: spam

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пон 23 апр 2007 22:17

Изображение

:shocked :shocked :shocked

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 24 апр 2007 0:44

Ех че лоша снимка,
Минала година, един мой познат си замина по същия начин, само че беше с 270 км/ч, челно у камион
Бе миналата година мноо познати си заминаха
:cry:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 24 апр 2007 8:17

Сега ми дойде нещо на ум което може да опровергае 217-те километра..незнам дали тези които са писали статията са се сетили за това.. но просто немога да си представя удара за да си направя изводите.. примерно замислете се .. като карате на лед..или когато колата е във въздуха няма сцепление на гумите и когато даваш газ километража се вдига до извънземни скорости нали така ? ами ако се е обръщал и през това време е натискал газта докато не се е ударил някъде и не му е блокирал километража ? ако някой може да ме упровергае но май тази катастрофа не е била с толкова километри като се позамисли човек ? вие как мислите ?

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Вто 24 апр 2007 8:24

Vizor написа:Сега ми дойде нещо на ум което може да опровергае 217-те километра..незнам дали тези които са писали статията са се сетили за това.. но просто немога да си представя удара за да си направя изводите.. примерно замислете се .. като карате на лед..или когато колата е във въздуха няма сцепление на гумите и когато даваш газ километража се вдига до извънземни скорости нали така ? ами ако се е обръщал и през това време е натискал газта докато не се е ударил някъде и не му е блокирал километража ? ако някой може да ме упровергае но май тази катастрофа не е била с толкова километри като се позамисли човек ? вие как мислите ?

Ще додеш ти на мойто... :P Напълно си прав - форсаж по време на летене... :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 24 апр 2007 8:29

audiokick написа:Ще додеш ти на мойто... :P Напълно си прав - форсаж по време на летене... :wink:

аз ти казах че ще се съглася ако видя снимки а сега до колкото си правя извод от тази снимка.. мисля че се е въртяла и от там ми дойде идеята.. та.. май май.. човека може да му се е скъсал носача със 100 те са го набедили че е карал със 700

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Вто 24 апр 2007 8:36

Vizor написа:
audiokick написа:Ще додеш ти на мойто... :P Напълно си прав - форсаж по време на летене... :wink:

аз ти казах че ще се съглася ако видя снимки а сега до колкото си правя извод от тази снимка.. мисля че се е въртяла и от там ми дойде идеята.. та.. май май.. човека може да му се е скъсал носача със 100 те са го набедили че е карал със 700

Принципно, само господ знае кво се е случило, но и на мен не ми се връзва цялата картинка.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 24 апр 2007 9:38

Някой може ли да изнамери по перспективни снимки на колата да я видим отвън?

Колата излита от пътя и се блъска челно в 3 крайпътни дървета. Скоростомера на "Алфа Ромео" е застинал на 217 километра в час. Части от автомобила са открити на 400 метра от мястото на катастрофата.

май май не се е обръщала до колкото успях да намеря информация и все пак можем само да гадаем

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 24 апр 2007 10:26

Аз ви се чудя как вобще пускате такива теми...!!! :?

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Вто 24 апр 2007 11:21

Абе хубаво е да има подобни теми.Аз лично се замислям и ставам по толерантен на пьтя. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
The Corrupt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Corrupt » Вто 24 апр 2007 11:26

Еххх.. че откачалки :? Как може да си помисли човек да вдигне такава висока скорост?! Безумие :?

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 24 апр 2007 11:34

joro_g400 написа:Абе хубаво е да има подобни теми.Аз лично се замислям и ставам по толерантен на пьтя. :!: :!: :!:

колега и да се замисляш и да се променяш като те изджасат от някъде кел фаида.....
Нищо няма да се промени, ще става все по зле, колкото повече коли се внасят толкова повече всеки става шофьор, след което предстоят и повече катастрофи..... единствените мерки които могат да се вземат са отнемане на свидетелство за управление на МПС... при превишена скорост за 6 месеца.... при повторен случай отнемане завинаги!!! И съм напълно за!!! за такива Закони!!! :wink:

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Вто 24 апр 2007 14:44

Tyno написа:
joro_g400 написа:Абе хубаво е да има подобни теми.Аз лично се замислям и ставам по толерантен на пьтя. :!: :!: :!:

колега и да се замисляш и да се променяш като те изджасат от някъде кел фаида.....
Нищо няма да се промени, ще става все по зле, колкото повече коли се внасят толкова повече всеки става шофьор, след което предстоят и повече катастрофи..... единствените мерки които могат да се вземат са отнемане на свидетелство за управление на МПС... при превишена скорост за 6 месеца.... при повторен случай отнемане завинаги!!! И съм напълно за!!! за такива Закони!!! :wink:

За съжаление шофьорите се надъхват един други колко много "вървят" колите им и че това 120км/ч са нищо работа. Вярно че съвременните коли набират без проблем и по-големи скорости, обаче ефектът след сблъсък с дадена скорост е същия като преди 50 години.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”