Значи това пукане или тракане или чукане (не знам точно как да го опиша, знам че е трудно да се представи) се появява рядко и май само при десен завой. Не съм забелязал дали зависи от скоростта. Някой път е по-силно, някой път - по-слабо. Сменях преди месец шарнири, така че ме съмнява да е от тях. Мисля си да не е нещо карето, ама кажете си и вие мнението.
Благодаря
Чукане/тракане при завой (Б3 РП)
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега най вероятно каренце се обажда, но го изчакай да почне на всеки завой в дадената посока да ти трака и тогава го смени.
При мен трака една цяла зима също като при теб, но не на абсолютно всеки десен завой и тъкмо бях решил да ходя да го сменям и спря. И така вече повече от година не съм го чул.
Което също поражда съмнения , че може и да не е било каре точно, но пък си звучеше точно като каре.
При мен трака една цяла зима също като при теб, но не на абсолютно всеки десен завой и тъкмо бях решил да ходя да го сменям и спря. И така вече повече от година не съм го чул.
Което също поражда съмнения , че може и да не е било каре точно, но пък си звучеше точно като каре.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Хубавко е да го смениш хайванчето дето тропа ама мамка му пуста и лев..Скъпички са новите свестни над 100лв отиват + монтаж.И мойто си тропа лопа вече 2ра година ама се немога да се разделя с толкова пари.Леко у завоите да не се чува много много,а земе ли да хлопа и на прав път вече
Иначе реда си го знаеш сервиза и бецален.