Някой има ли си на идея защо е така?
Изкарва антифриз през капачката на казанчето
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изкарва антифриз през капачката на казанчето
Изкарва антифриз през капачката на казанчето за охладителна течност като загрее а нивото на антифриза е почти до минимума
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сложих нова капачка и долях антифриз и вече не изхвърля, ама се притеснявам дали като загрее ще се включи ли перката, щото не я карах много и температурния датчик почти сочеше диодчето по средата, та колко трябва да загрее и да показва датчика, за да се включи перката, а?
А това че е загряла бързо споредмен е от гофрираната връзка, която вкарва топъл въздух от двигателя във въздушхия филтър.
Благодаря на всички за полезните съвети
А това че е загряла бързо споредмен е от гофрираната връзка, която вкарва топъл въздух от двигателя във въздушхия филтър.
Благодаря на всички за полезните съвети

Последна промяна от zone967 на Сря 25 апр 2007 17:25, променено общо 1 път.
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
чакала написа:Колега късмет си извадил. На мен като ми направи така, се оказа че имам микроскопична пукнатина на главата и от там духа антифриза обратно...че айде сваляне глава, некви фини заварки, проби, шлайф, нова гарнитура...ама добре че не смеси антифриза с маслото
А според теб датчика за водата като закове на средата това колко градуса е, че нищо не намирам в темите, а гледам че караме сходни колици

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”