климатик- проблем
Здравейте колеги, днес ходих да оправя климатика
.Работата беше следната: първо нямаше никакъв газ, а като го напълни човека ми каза ,че има една джаджа долу покраи десния калник(един алуминиев цилиндър)в който влизат двата маркуча. Та това нещо се беше затиснало и купих друго втора ръка.
И сега вече в колата не се седи от студ
(на духалките измериха 4 градуса ). Това е за сега 

И сега вече в колата не се седи от студ

- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
remax написа:Здравейте колеги, днес ходих да оправя климатика.Работата беше следната: първо нямаше никакъв газ, а като го напълни човека ми каза ,че има една джаджа долу покраи десния калник(един алуминиев цилиндър)в който влизат двата маркуча. Та това нещо се беше затиснало и купих друго втора ръка.
И сега вече в колата не се седи от студ(на духалките измериха 4 градуса ). Това е за сега
Колега кажи къде си ходил, дай координати моля.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: климатик- проблем
remax написа:Здравейте, ето го и 2рия въпрос за деня![]()
при включване на климатика от АC копчето нишо не става копчето си свети ама не изстудява, а и не се чува компресора да жужи или нещо подобно. Помагайте, от каво може да е (климатика не е проверяван за газ и т.н.)
При мен /1.4 APQ 98г./ вчера се случи същото.Гледаха му бушоните фреона,всичко бе ок,ама не включва.Днес щях да ходя,ама го пробвах и заработи

-
- Автомобил:
- Двигател:
remax написа:Здравейте колеги, днес ходих да оправя климатика.Работата беше следната: първо нямаше никакъв газ, а като го напълни човека ми каза ,че има една джаджа долу покраи десния калник(един алуминиев цилиндър)в който влизат двата маркуча. Та това нещо се беше затиснало и купих друго втора ръка.
И сега вече в колата не се седи от студ(на духалките измериха 4 градуса ). Това е за сега
Колко го купи тва цилиндърче?При мен /1.4 APQ,98г./ има нещо такова горе над радиатора-същото ли е,че и аз имам някакъв проблем?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”