климатик- проблем

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Сря 25 апр 2007 17:02

Kолега а провери ли бушончето дето е до акомулатора?

Потребителски аватар
remax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот remax » Сря 25 апр 2007 17:47

Здравейте колеги, днес ходих да оправя климатика :D .Работата беше следната: първо нямаше никакъв газ, а като го напълни човека ми каза ,че има една джаджа долу покраи десния калник(един алуминиев цилиндър)в който влизат двата маркуча. Та това нещо се беше затиснало и купих друго втора ръка.
И сега вече в колата не се седи от студ :) (на духалките измериха 4 градуса ). Това е за сега :wink:

Потребителски аватар
request
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот request » Пон 07 май 2007 13:33

remax написа:Здравейте колеги, днес ходих да оправя климатика :D .Работата беше следната: първо нямаше никакъв газ, а като го напълни човека ми каза ,че има една джаджа долу покраи десния калник(един алуминиев цилиндър)в който влизат двата маркуча. Та това нещо се беше затиснало и купих друго втора ръка.
И сега вече в колата не се седи от студ :) (на духалките измериха 4 градуса ). Това е за сега :wink:

Колега кажи къде си ходил, дай координати моля.

Потребителски аватар
remax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот remax » Пон 07 май 2007 18:30

Здравей колега, сервизчето се намира във Враца до така наречения "стария пазар" ако ти говори нещо, човека се казва Румен тел.:0899 349595. Ми това е ако има нещо питай. :)

Потребителски аватар
request
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот request » Вто 08 май 2007 7:54

remax написа:Здравей колега, сервизчето се намира във Враца до така наречения "стария пазар" ако ти говори нещо, човека се казва Румен тел.:0899 349595. Ми това е ако има нещо питай. :)

Ok ....благодаря....не сме доразбрали нещо/.....аз съм си в София и няма нужда да ходя до Враца.....благодаря пак.

siso92
Автомобил:
Двигател:

Re: климатик- проблем

Мнениеот siso92 » Чет 27 сеп 2007 14:00

remax написа:Здравейте, ето го и 2рия въпрос за деня :?
при включване на климатика от АC копчето нишо не става копчето си свети ама не изстудява, а и не се чува компресора да жужи или нещо подобно :roll: . Помагайте, от каво може да е (климатика не е проверяван за газ и т.н.)

При мен /1.4 APQ 98г./ вчера се случи същото.Гледаха му бушоните фреона,всичко бе ок,ама не включва.Днес щях да ходя,ама го пробвах и заработи :? .Ако се светнеш,кажи ми.Благодаря!

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Чет 27 сеп 2007 14:13

remax написа:Здравейте колеги, днес ходих да оправя климатика :D .Работата беше следната: първо нямаше никакъв газ, а като го напълни човека ми каза ,че има една джаджа долу покраи десния калник(един алуминиев цилиндър)в който влизат двата маркуча. Та това нещо се беше затиснало и купих друго втора ръка.

Колко го купи тва цилиндърче?При мен /1.4 APQ,98г./ има нещо такова горе над радиатора-същото ли е,че и аз имам някакъв проблем?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”