че като въртиш 6 месеца задължително оставаш такъв цял живот... Тва да не ви е маршрутка...
Някой ви е заблудил и ако си мислите, че директно ще станете "управител сервиз" с 1 година опит примерно.... хаха

Има хора се борят за това 10 години.

Commander_Keen написа:Дам,тва за малките длъжности и пари в началото го знам...не веднъж съм го миналПросто сега реших,че е време да започна да работя нещо,което ще е за доста по-дълго време и ще е това,което искам да правя
![]()
В софтуерно отношение(програмиране) тепърва прохождам затова не възлагам големи надежди натам...
black` написа:Абе шофьорче ама поне не съм заровен с 2 тона бумаги на хартия както са другите... Системата не е достигнала до такова ниво, че да става всичко по интернет все още ... А това е много тъпо особено като трябва да се описват 1000 неща на ден, на ръка, пък някои само си лакират ноктите.Айде успех с хардуера и бумагите...
![]()
Не си мислете,
че като въртиш 6 месеца задължително оставаш такъв цял живот... Тва да не ви е маршрутка...
Някой ви е заблудил и ако си мислите, че директно ще станете "управител сервиз" с 1 година опит примерно.... хаха![]()
Има хора се борят за това 10 години.
Абе бате ние правим уреди за цялата мрежа на Техномаркет. Смятай колко марки са това.Tyan написа:...
Е човека не знам какъв хардуер иска да ремонтира. Ако иска в сервиз да се преориентира към Car Audio и такива неща. По БГ сервизите нещо като ПК не се ремонтират освен някое LCD най-много...Tyan написа:...
Tyan написа:абсолютно всички серийни номера от много време насам са придружени от баркоддори без баркод има четци....
http://jobs.bg/f261409 е това е чудна работа....... какво виждам аз.....
-LINUX OS/RedHat, Debian/Windows NT,XP,2003; сървърни ос и юзър блабла ос..... 2003- значи Актив директори..... задължителна........ сървъри в банка, сиреч добре дублирани и изградени системи, рядко се чупят.... през останалото време.... ааа Пешо защо не ми работи мишката ..... ПОС терминали..... ЗАБАВНИ СА, ГАРАНТИРАМ .....
-CISCO CallManager, VoIP мрежи; Цискарите толкова добре и приятно и удобно са измислили CallManager-а, че ще си умреш от кеф......
-CISCO рутери и суичове; за един месец се влиза в час ..... няма да си до степен гуру, но ще правиш всичко което ще е нужно.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта