! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 10 апр 2007 10:23

Snejoky написа:Здравейте. "Пасат"-комби и шофьора да нервничи. Инстинктивно чукнах спирачките и той щеше да се натресе в мен, но се сетих, че с мен са жената и двете деца на задната седалка и племенницата ми до мен и реших да си карам по пътя без да се.

всичко хубува,само не разбрах - защо аджеба си чукнал спирачките?! :shock

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 10 апр 2007 10:29

dermeister написа:
Ludia написа:
Snejoky написа:Не знам защо в Люлин много шофьори си мислят, че само те са на пътя. Днес малко преди обяд един жълт "Голф"-кабрио, на светофара на кооперативния, от най-лявата лента, на червен светофар, най-спокойно направи десен завой пред всички други коли и отпраши, без много да му пука. И аз не съм от най-примерните шофьори, ама това си е чисто безумие.

ако тоя го беше засякъл в младост, щеше ли да кажеш че в младост си мислят че пътя е техен???

това е най-безсмислената и смешна тема във форума :!: :!: :!:

Написал е така, защото е самата истина. В Младост може да е същото, ама в Люлин, всички дето са се качили на тунингован Голф,БМВ,Опел или квото и да е се мислят за неприкосновени и единствени. Селска чест и показност. Покарай в Люлин някой път да видиш кви изпълнения и уникалности ще засечеш. :?

хаха, ГлЮЮЮЮпости,драги ми, вече 4 години пътувам често до люлин и не съм видял ни е един от описаните от теб 'гъзари'., но виж - в центъра, където живея аз, с пълно с такива уроди, по цариградско,посока младост - тоже!

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Вто 10 апр 2007 17:33

По примера на уважаваният колега Varbona, искам специално да поздравя всички, които не пропускат пешеходците при десен завой, особено на светофар!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 11 апр 2007 21:35

ПИСНА МИ ОТ САМОУБИЙЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Движа се с 40 в натоварения трафик от Люлин към НБУ. Моята посока е празна и ние сме три-четири коли една след друга. В обратната посока към Люлин е дълга колона от автомобили. И един абсолютен ИДИОТ с яркочервена калибра тунингована, за съжаление не видях номера, защото се шашнах тотално, изскача от колоната и навлиза изцяло в нашата лента, и ме принуждава да се размина на косъм от мантинелата сред прашоляци и листа от храсти!!!!!!!!! Без да му пука така се размина и с останалите 3 коли зад мене..........

Не знам колко са червените тунинговани калибри, обаче пускам тема във форума на опел, че го търса, и ако евентуално пише там, ще ми бъде много много приятно да му помогна да стигне на ония свят колкото се може по-бързо!!! Чудя се само дали да не го удуша или да го измъчвам с електрошокове, докато не пукне копелето недоразвито :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Съжалявам за лошите думи, които написах, но и те са малко, за да изразят възмущението ми от цялата тази скапана шибана държава, благодарение на която сме свидетели на всичките тези свинщини по насраните ни надупчени родни пътища!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 12 апр 2007 11:19

Няма начин просто вече не виждам с какво и как ще се оправи тази страна, след като самите хора (по-скоро тук останаха само говеда, цигани, престъпници и други такива елементи, защото свестните са се изнесли по чужбина) не правят нищо и явно не искат да направат каквото и да е за да се променят нещата към по-добро. Колко кампании има за безопасност на пътя? Вече им изгубих бройкат. Ако сами не се пазим, кой ще ни опази?

Не можах да се регистрирам в опел форума... :( Иска ми някакъв акаунт... някой ако има регистриран ник там, ще съм му благодарен ако пусне линк и пита дали случайно такъв идиот с червена калибра пише там, но просто не ми се вярва да го намеря, защото и те са форум, събратя, сигурен съм, че и те не толерират подобно поведение на пътя и този кретен няй-вероятно не знае що е това нещо кампутер...

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 12 апр 2007 23:18

Ludia написа:
VW_FEN написа:Няма начин просто вече не виждам с какво и как ще се оправи тази страна, след като самите хора (по-скоро тук останаха само говеда, цигани, престъпници и други такива елементи, защото свестните са се изнесли по чужбина) не правят нищо и явно не искат да направат каквото и да е за да се променят нещата към по-добро. Колко кампании има за безопасност на пътя? Вече им изгубих бройкат. Ако сами не се пазим, кой ще ни опази?

Не можах да се регистрирам в опел форума... :( Иска ми някакъв акаунт... някой ако има регистриран ник там, ще съм му благодарен ако пусне линк и пита дали случайно такъв идиот с червена калибра пише там, но просто не ми се вярва да го намеря, защото и те са форум, събратя, сигурен съм, че и те не толерират подобно поведение на пътя и този кретен няй-вероятно не знае що е това нещо кампутер...

е ти като ще го биеш, да беше обърнал и газ след него.....са ще му намериш ***** .
ПС алоу, каратистите....охладете малко страстите....

Нямаше как да обърна, беше много тясно, а и след мен бяха още 4-5 коли...

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Пет 13 апр 2007 14:38

Тясна, но с интензивно движение квартална уличка. Прибирам се към дома. Смрачава се. Карам съвсем бавно (20-тина км/ч), защото в отсрещната лента е върволица от наспирали коли със щъкащи между тях хора. Водачите ясно съзнават че пречат на движението, но заради близостта на супермаркета винаги спират така.
Изведнъж с мръсна газ точно срещу мен се появява черен и лъскав VW Toureg. Шофьор, който излиза от спряла във върволицата кола, тръшва в последния момент вратата на возилото и се притиска плътно до ламарините, за да не бъде отнесен от върхлитащото чудовище. Което вместо да намали, форсира право срещу мен, все едно току що изпуснало едната, се нахвърля към следващата си плячка. Вече бях спрял, когато се размина на милиметри с мен. Но понеже отзад вече беше станала опашка, не можа да продължи напред и закова спирачки. За един кратък момент се озовахме един до друг, стъкло до стъкло. Затъмненото се спусна и отвътре се подаде една от онези дебеловрати глави, изглеждащи като слети в едно с раменете. Погледна с презрение отвисоко малкото старо Polo и изгрухтя някоя от онези фрази, на които разбираш смисъла дори и без да си ги чул.
Направих му забележка, че колите идващи срещу него са с предимство, което е длъжен да осигури, като изчака в колоната.
"Какво предимство искаш бе ********!"
Мощен рев на двигателя и чудовището се устреми към… сигурно следващата си плячка. Която дано избегне участта на жертва.

До вкъщи жена ми мълча – била се изплашила, защото не знаела как ще реагира "онзи". Казах й, че той всъщност е "реагирал" – достатъчно безотговорно за да нарани или отнеме живота на някой невинен човечец. И сигурно го прави всеки ден.

После си легнахме, но аз известно време не можах да заспя. В представите ми е този дебеловрат ИДИОТ, които съвсем свободно и непризнаващ никакви закони, циркулира със своята двутонна летяща крепост по пътищата на страната и улиците на нашите градове. По същите тези пътища и улици, където се придвижваме ние и нашите деца, родители, приятели, познати и непознати…
Чак тогава се изплаших.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 13 апр 2007 15:06

в тази връзка дойде време и аз да разкажа една историйка. не се случва на мен, но на много добър мой приятел, а и не е съвсем "на пътя", но пак е показателно.

значи въпросният приятел спира на синя зона до хотел Кемпински-Зографски и си купува талон от момчето със зелената жилетка. тръгва да влиза в хотела и в този момент оттам излита МУТРА, отива право при синьо-зонаджията и почва да му крещи "Махни веднага това НЕЩО от колата ми!" - става въпрос за скобата, която междувременно са поставили на мерцедеса му. момчето почва да му обяснява, че всеки момент ще дойдат едни други хора и ще му я махнат (онези с малките микробусчета). тамън спира да му обяснява и онзи ми ти гардероб му вкарва глава в лицето... момчето се срива естествено на земята.
моя приятел веднага звъни на полицията, обяснява ситуацията и влиза да си свърши работата в хотела. като излиза - какво да види - вече е дошла патрулка, но вместо полицаите да арестуват МУТРАТА, въпросният господин ШАМАРИ полицаите, а те дори не се и опитвали да се защитят по някакъв начин, нищо че имат оръжие!
естествено, моят приятел побързал бързо-бързо да се качи в колата си и да отпраши, защото ако онзи беше разбрал кой се е обадил на 166...

та честито, мили българи, живеем в страхотна държава!

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Вто 17 апр 2007 16:37

я и аз да споделя какво ме сполетя днес от един дедо с едно кадетче като се мъчеше да прави някакви странни маневри :( :evil: какво да го правиш такъв тц тц тц само ядове :(

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Пон 23 апр 2007 12:24

Събота, бул.Сливница, този тъпак от най- дясна лента отиде в най- лява, по най- прекия път- препендикулярно на посоката на движение

Изображение

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Кюстендил - София

Мнениеот niviat » Пон 23 апр 2007 15:56

В конявската планина карах зад Ситроен с монтанска регистрация.Три пъти изпреварва , но изчакваше да навлезе в завой и в началото завойят без никаква видимост започваше изпреварванията . Няколко стотин метра участъци с добра видимост , а той чака завой :screwy Три пъти по аналогичен начин - на влизане в завой.
Радвам се че карах зад него , а не срещу него.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 26 апр 2007 7:41

Не знам дали е идиот, може да е Нобелов лауреат ..... маслинено зелен МБ 124 300 24 .... номе СА5500 нещо си ......... чакахме си за ляв зъвой в лявата лента 5-6 коли ....мерка реши че трябва да пререди всичк отдясната лента и и да завие наляво .... не знам къде искаше да завие наляво като ние завиваме натам и за него остава само тротоара понеже има спирка и таксита : хаха ...както и да е пуснаха го ..... тогава той от най лявата мина в най дясната лента ....пресече двойна непрекъсната влезе в насрешното и изпревари колата пред себе си ........ после мина най в ляво изпревари друга кола ...после пак най в дясно изпревари един тролей, пак пресичайки двойна непрекъсната и то в завой .... за капак накрая мина на червено хаха ...действието става на участък около 300 метра където има поне пет пешеходни пътеки тип зебра :) ..... аз съм Нинджа принципно ...ама тоя ми скри шапката :

Потребителски аватар
proxy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот proxy » Чет 26 апр 2007 16:20

Аз понякога карам в средата между 2-те ленти. Знам че нарушавам правилника, и че е рисково до известна степен, но когато не съм сигурен къде трябва да се престроя на светофора, или когато някой ме засече отдясно излизайки от улица без предимство и малто те хваща страх да си караш в дясно.

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Чет 26 апр 2007 16:33

Напоследък забелязвам явлението пълзяща змия при шофьори и от двата пола. Караш зад тях и гледаш как не карат в дори в средата на двете ленти а правят зиг-заг около нея. Като ги отсвириш подобаващо и се свият виждаш че стискат телефон и водят отчаяни опити да карат в пътя...

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 27 апр 2007 15:10

Не идиот, ами гений на злото. Червен VW Golf3, СА1436КК. Около 24 часа му трябваха, за да се сети, че е паркирал точно на края на алеята, по която колите влизат/излизат пред блока. Съжалявам, че не можах да го снимам, заслужаваше си...

Върни се в “Пътеводител”