ПИСНА МИ ОТ САМОУБИЙЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Движа се с 40 в натоварения трафик от Люлин към НБУ. Моята посока е празна и ние сме три-четири коли една след друга. В обратната посока към Люлин е дълга колона от автомобили. И един абсолютен ИДИОТ с яркочервена калибра тунингована, за съжаление не видях номера, защото се шашнах тотално, изскача от колоната и навлиза изцяло в нашата лента, и ме принуждава да се размина на косъм от мантинелата сред прашоляци и листа от храсти!!!!!!!!! Без да му пука така се размина и с останалите 3 коли зад мене..........
Не знам колко са червените тунинговани калибри, обаче пускам тема във форума на опел, че го търса, и ако евентуално пише там, ще ми бъде много много приятно да му помогна да стигне на ония свят колкото се може по-бързо!!! Чудя се само дали да не го удуша или да го измъчвам с електрошокове, докато не пукне копелето недоразвито
Съжалявам за лошите думи, които написах, но и те са малко, за да изразят възмущението ми от цялата тази скапана шибана държава, благодарение на която сме свидетели на всичките тези свинщини по насраните ни надупчени родни пътища!!!!!!!!!!!!!