Най-после (след доста перипетии, които още не са приключили - нали съм Каръкова

) станах горда собственичка на VW Golf 3
Предварително благодаря за поздравленията, които се надявам да получа
НО

Имам един проблем - не съм карала почти 10г... преди малко се качих и завъртях из квартала, докато не са наизлезли много коли и какво да кажа - трагедия-а-а-а-а

Ако имаше движение досега да съм се треснала поне 10пъти

Толкова пъти ми гасна колата, защото я задавях, при тръгване колата се тресеше от подигравки към новата си шофЕрка

а като слязох имах чувството, че съм изпила 6 ракии без салата и законите на физиката са обърнати с главата надолу (демек светът се въртеше около мен)

Такааа, то ясно че ще викам някой да ми помага да укротя оная опърничава червена тройчица

обаче ще бъда ужасно благодарна, ако получа помощ и тук - нещо като опреснителен курс онлайн, все пак друго е да прочетеш на спокойствие и да обмислиш нещата без да си зает да се бориш с оная инатлива червена кобила

Пишете елементарните неща, които трябва да знам и да правя, проблемите с които ще се сблъскам (надявам се да не се блъскам с друго

) Помагайте, а ако имате координати на инструктор с голф-3 давайте (по-добър вариант е, отколкото да кача някой нервозен приятел да ме тормози

)
Ще се справя и с това животно, колкото и зор да видя - в противен случай ще има тема: "ПАЗЕТЕ СЕ - руса хммм... девойка с червена тройка!!!"